“Вагітна”: Настя Каменських пояснила, чому плакала на камеру та не могла впоратися з надлишковою емоційністю

Настя Каменських презентувала свій наступний влог, який знімала під час гастрольного туру по Україні. Зйомки виявилися доволі емоційними та непростими для артистки, яка на початку року втратила свого батька. Усі деталі читайте у нашій статті.

Усе літо Настя Каменських інтригувала фанатів своє округлою фігурою, надлишковою емоційністю та розмовами про материнство. Тому велика частина аудиторії всерйоз вважала зірку вагітною, адже частіше ці риси набувають жінки у цікавому положенні. Тим паче, що зіркове подружжя після років гри в мовчанку нарешті почало обговорювати з журналістами можливість майбутнього поповнення в їхній родині. Втім, розмови залишилося лише розмовами.

Настя Каменських пояснила, чому плакала на камеру

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, який виявився фрагментом з її нового влогу. Так, впродовж концертного туру знаменитість відзняла багато цікавого матеріалу про закулісся її концертів.

Варто відмітити, що серед матеріалу відзнайшлися кадри, коли співачка серед ночі плакала на камеру. Тоді шанувальники були шоковані раптовою емоційністю артистки і мали лише одну відповідь на свої питання у себе на думці — вагітність. Втім, Настя поквапилася пояснити, що була морально вичавлена та натякнула на вигорання.

Настя Каменських пояснила, чому плакала на камеру. Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Втім, навіть зараз користувачі впевнені, що справа у вагітності. І неважливо: чи вона є зараз, чи в організму є необхідність виносити дитину.

Нагадуємо, що про шлюб Олексія Потапенко та Насті Каменських стало відомо у травні 2019-го. Пара зіграла весілля у Київському лісі. Згодом стало відомо, що зірки розписалися набагато раніше. Тепер же Потап навіть не приховую того факту, що зраджував колишній Ірині Горовій. У продюсера залишився син Андрій, якого виховує екс-кохана.

Схожі статті