Як виглядають чоловік та діти Нелі Шовкопляс: відпочивають самі, поки мама проводить час з Єгором Гордєєвим

Неля Шовкопляс - одна з провідних українських телеведучих, разом з якою прокидаються мільйони українців. Телезірці часто приписують роман з колегою по кадру Єгором Гордєєвим. Проте сама жінка на це не зважає, а продовжує хвалитися сімейними знімками в особистому блозі.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв – одна з улюблених пар ведучих серед українських телеглядачів. Вони вже декілька років підряд заряджають енергією та позитивом людей у програмі “Сніданок з 1+1”. Хоча самі колеги зізнавалися: знайти спільну мову вдалося не відразу.

Єгор Гордєєв почав працювати у програмі раніше, ніж Неля. А коли йому повідомили про нову напарницю, телеведучий просто проспав її перший ефір. Тож частину часу першого робочого дня Шовкопляс доводилося імпровізувати та вести самостійно. Пізніше вона зізнавалася, що такий вчинок дійсно її образив. Зараз же між ними з Єгором ідеальне взаєморозуміння.

Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим вже без обручки
Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим 

Телеглядачі настільки полюбили цю пару ведучих, що регулярно зводять їх один з одним. У коментарях під спільними фото Гордєєва та Шовкопляс можна знайти безліч коментарів, щодо того як вони гарно виглядають разом. Однак самі колеги лише спростовують ці чутки та домисли користувачів мережі.

Неля насправді вже декілька років заміжня. Її чоловіка звати Владиславом. Він згадував, що майбутня дружина приглянулася йому відразу і він досі вважає, що це було кохання з першого погляду, хоча сама Шовкопляс довгий час не зважала на нього.

З коханим майбутня зірка познайомилася ще в студентські роки завдяки спільному хобі: обоє обожнюють пішохідний туризм і привчають до нього своїх дітей, синів-двійнят Тимофія та Матвія.

Як виглядають чоловік та діти Нелі Шовкопляс
Як виглядають чоловік та діти Нелі Шовкопляс

У своєму особистому блозі телеведуча поділилася фотознімком чоловіка та дітей, які зараз відпочивають у Карпатах. Вона відзначила, що поки хлопчики разом із татом підкорювали Говерлу, вона готувалася до роботи. Тож розділити цей момент з сім’єю їй не вдалося.

Схожі статті