Астаф’єва порвала з нареченим після 5 років стосунків: так довго чекала на нього, а тепер пустилася берега

Стало відомо, що відома українська модель Дар'я Астаф'єва порвала з нареченим, з яким перебувала у стосунках п'ять років. Через що зіркова пара вирішила розійтися та як тепер знаменитість проводить самотні вечори? Усі деталі про холостяцьке життя Дар'ї у нашій статті.

Відома українська співачка та всесвітньо відома модель Дар’я Астаф’єва заявила про розрив з обранцем Артемом Кімом, за якого вона ще пів року тому збиралася вийти заміж.

Розрив Дар’ї Астаф’євої та Артема Кіма

Про розлучення з нареченим 36-річна знаменитість розповіла у YouTube-програмі “ТіkТоk хвилинка”. Відповідаючи на запитання Олексія Дурнєва, що в її житті сталося нове, співачка заявила, що більше не живе з хлопцем.

Дар'я Астаф'єва
Астаф’єва порвала з нареченим після 5 років стосунків

“Я тепер вродлива самотня жінка. Ми розійшлися з хлопцем, ну як розійшлися… Залишилися друзями, як і всі нормальні люди”, – сказала Астаф’єва.

Астаф’єва порвала з нареченим після 5 років стосунків

Варто відмітити, що пара була разом впродовж 5 років. Увесь цей час молоді люди мріяли одружитися, але не могли через кримінальне впровадження на Артема Кіма. Так, чоловіка підозрювали у розкраданні державних коштів у декілька мільйонів. Через це він був невиїзний. Дар’я не покидала коханого і смиренно чекала того моменту, коли вони зможуть офіційно створити сім’ю. Закордонний паспорт Артему повернули цієї весни, і майбутнє подружжя відправилося за кордон відпочивати. Втім, щось пішло не так і зараз відома модель самотня.

На цей раз причин зриву весілля та розставання Астаф’єва не відкрила. Але на особистій сторінці зірка в соціальній мережі Instagram з’явилася багато фотографій цікавого жанру, через який вона, власне, і прославилася. Сподіваємося, що такі зміни пішли на користь Даші і вона зможе знайти гідну заміну колишньому.

Схожі статті