Як виглядає обраниця Козловського, через яку він порвав з нареченою, оскандалився та зіпсував свою репутацію

Розрив відомого українського співака Віталія Козловського та Раміні Есхакзай супроводжувався небувалим скандалом і досі відчується обом неприємними заголовками в ЗМІ. Виконавець пішов на цей крок свідомо, адже зробив це заради нової коханої. Усі деталі в статті.

Коли відомий український співак Віталій Козловський готувався до весілля з журналісткою Раміною Есхакзай, фанати навіть і не підозрювали, що їхні стосунки скоро будуть знищені вщент.

Віталій Козловський покинув наречену заради концертного директора

Лише згодом стало відомо, що заручини зірвалися через кохання Віталія Козловського до свого концертного директора Юлі. Раміна розповіла в інтерв’ю, що артист крутив роман з підлеглою, а коли стосунки почали виходити з-під контролю, запропонував їй вийти заміж, щоб розізлити кохану. Усе це вийшло назовні під час сварки.

Як виглядає обраниця Козловського, через яку він порвав з нареченою

“Все, що між нами було – це була гра з мого боку. Тому що коли я тебе цілував, коли робив тобі пропозицію, я робив це всупереч дівчині, з якою я тривалий час разом. І я знайшов тебе, щоб її позлити”, – так сказав Віталій Раміні.

Наречена, отримавши такий удар, не втрималася і розповіла про свою зраду, яка начебто сталося у Москві. Саме про неї тепер Віталій розповідає усім журналістам. Однак, Раміна запевняє: сказала це Козловському через гнів, але правдою це не являється. Більш того, пара після розриву домовилася нічого не розповідати представникам ЗМІ, але обидва свою обіцянку не стримали.

При цьому колишня наречена Віталія Козловського не приховує найвідвертіших деталей їхні взаємин. Виявляється, нічого більшого, ніж поцілунки між ними і не було. А от на подарунки Козловський не тільки скупився, але й навіть обручку не хотів купувати. Його стосунки з концерном директором добре пояснюють подібну поведінку.

Схожі статті