Знову розійшлися? Ксенія Мішина та Олександр Еллерт роз’їхалися хто куди після короткотривалого перемир’я

Не встигли Ксенія Мішина та Олександр Еллерт порадувати шанувальників своїм возз'єднанням, як з'явилися підозри про те, що зіркова пара знову не разом. Що саме у діях зірок наштовхує на цю думку і чи є шанс у акторки та гумориста налагодити стосунки?

В середині цього літа відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт повідомили про розрив стосунків. Пара протрималася разом майже півроку, але конфлікт, про який здогадалися навіть шанувальники, дався взнаки. Спільний зірковий знайомий пари Григорій Решетнік був впевнений, що закохані знайдуть шлях до примирення, яке таки відбулося невдовзі після гучного поривання стосунків.

Що відбувається між Ксенією Мішиною та Олександром Еллертом?

Зараз пара неохоче відповідає на запитання стосовно статусу їхні взаємин. Одне відомо точно — Олександр всіляко намагається заслужити пробачення. Чоловік романтично привітав кохану з річницею, а також засипає її букетами троянд.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт роз’їхалися хто куди після короткотривалого перемир’я. Скріншоти особистих сторінок обох зірок

Акторка та гуморист навіть декілька разів засвітилися разом. Але здається, що Ксенія не оцінила старань свого колишнього. Зараз знаменитості роз’їхалися хто куди. Олександр разом з єдиною донькою відпочиває у Трансильванії. Компанію йому склали його друзі. Ксенія ж приймає участь у вечірках.

Нагадуємо, що зіркову пару також підозрювали у спільному романтичному відпочинку, факт якого приховував Еллерт. До того ж гуморист був кавалером Мішиної на весіллі її друзів. Що насправді відбувається між молодими людьми зрозуміти вкрай важко. Зірки охоче проводять час разом, але не квапляться з офіційними заявами. Тож справедливо буде зробити висновок, що вони працюють над відносинами.

Схожі статті