“Зав’язалися романтичні стосунки з колегою”: Хіменес-Браво розсекретив любов з Мартиновською і показав сина

Нещодавно суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво відверто зізнався, що знаходиться у серйозних стосунках з українкою. Її особистість він розсекречувати не став, але фанати припустили, що нею може бути його колега Ольга Мартиновська. А тепер кухар не приховує – має досвід службового роману.

Чутки про більш ніж дружні відносини між Хіменесом-Браво і Мартиновською з’явилися після того, як Ектор опублікував спільне фото з коханою. Обраниця хоч і стоїть до камери спиною, коментатори одразу ж побачили в ній риси Олі. Сама вона не стала відмовчуватись і заявила, що це правда – їх розсекретили. І це попри те, що доволі довгий час їй приписували роман з іншим суддею “МастерШеф” Володимиром Ярославським.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Думки фанатів розділилися – одні вважають все це суцільним жартом, інші впевнені, що Ектор і Ольга є парою. Мовляв, саме для знайомства з невісткою вперше за багато років в Україну з Колумбії до Хіменеса-Браво прилетіла мама. А згодом після цього кулінар разом з нареченою вирушив на Мальдіви, наче на медовий місяць.

Саме там під час відпочинку Ектор в Інстаграмі підняв тему дружби між чоловіком та жінкою і поділився власним досвідом:

“Дуже символічно, що я згадав свій невдалий досвід службового роману на Мальдівах. Ще коли я тут працював у 36 років, в мене зав’язалися романтичні стосунки з однією моєю колегою. Звісно, у нас була близькість. Але з якоїсь причини, вже не пам’ятаю, вона явно була безглуздою, ми розійшлися”, – пише шеф-кухар.

Ектор Хіменес-Браво
Ектора Хіменеса-Браво підозрюють у стосунках з Олею Мартиновською

Він не приховує – раніше дружити з жінками не вмів, оскільки все це закінчувалося пристрастю:

“Але в цьому немає нічого поганого – з моєю дівчиною у мене теж все починалося з дружби, і це запорука міцних стосунків: ви хороші друзі, вам цікаво разом, ви одне одного поважаєте і в якийсь момент хочете одне одного”.

Ольга Мартиновська лайкнула публікацію Ектора про службові романи
Ольга Мартиновська лайкнула публікацію Ектора про службові романи

Ольга Мартиновська “лайкнула” допис. Схоже, їй все це знайоме не з чуток. А трохи згодом в Інста-сторіз Ектора Хіменеса-Браво з’явилася дитина – маленький хлопчик. Не виключено, що це син однієї з подруг кулінара, з якими він сфотографувався для посту про чоловічо-жіночу дружбу, адже у нього самого дітей поки немає.

Ектор Хіменес-Браво показав дитину
Ектор Хіменес-Браво показав дитину

Схожі статті