|
28.10.2021 09:20

“Зав’язалися романтичні стосунки з колегою”: Хіменес-Браво розсекретив любов з Мартиновською і показав сина

Нещодавно суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво відверто зізнався, що знаходиться у серйозних стосунках з українкою. Її особистість він розсекречувати не став, але фанати припустили, що нею може бути його колега Ольга Мартиновська. А тепер кухар не приховує – має досвід службового роману.

Чутки про більш ніж дружні відносини між Хіменесом-Браво і Мартиновською з’явилися після того, як Ектор опублікував спільне фото з коханою. Обраниця хоч і стоїть до камери спиною, коментатори одразу ж побачили в ній риси Олі. Сама вона не стала відмовчуватись і заявила, що це правда – їх розсекретили. І це попри те, що доволі довгий час їй приписували роман з іншим суддею “МастерШеф” Володимиром Ярославським.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Думки фанатів розділилися – одні вважають все це суцільним жартом, інші впевнені, що Ектор і Ольга є парою. Мовляв, саме для знайомства з невісткою вперше за багато років в Україну з Колумбії до Хіменеса-Браво прилетіла мама. А згодом після цього кулінар разом з нареченою вирушив на Мальдіви, наче на медовий місяць.

Саме там під час відпочинку Ектор в Інстаграмі підняв тему дружби між чоловіком та жінкою і поділився власним досвідом:

“Дуже символічно, що я згадав свій невдалий досвід службового роману на Мальдівах. Ще коли я тут працював у 36 років, в мене зав’язалися романтичні стосунки з однією моєю колегою. Звісно, у нас була близькість. Але з якоїсь причини, вже не пам’ятаю, вона явно була безглуздою, ми розійшлися”, – пише шеф-кухар.

Ектора Хіменеса-Браво підозрюють у стосунках з Олею Мартиновською

Він не приховує – раніше дружити з жінками не вмів, оскільки все це закінчувалося пристрастю:

“Але в цьому немає нічого поганого – з моєю дівчиною у мене теж все починалося з дружби, і це запорука міцних стосунків: ви хороші друзі, вам цікаво разом, ви одне одного поважаєте і в якийсь момент хочете одне одного”.

Ольга Мартиновська лайкнула публікацію Ектора про службові романи

Ольга Мартиновська “лайкнула” допис. Схоже, їй все це знайоме не з чуток. А трохи згодом в Інста-сторіз Ектора Хіменеса-Браво з’явилася дитина – маленький хлопчик. Не виключено, що це син однієї з подруг кулінара, з якими він сфотографувався для посту про чоловічо-жіночу дружбу, адже у нього самого дітей поки немає.

Ектор Хіменес-Браво показав дитину