Вагітна Лідія Таран обтягнула живіт сукнею та відчайдушно шукає батька дитині: “Віддам себе в хороші руки!”

Відома українська телеведуча Лідія Таран подробицями особистого життя з публікою не ділиться, а на чутки про вагітність відповідає жартома. Цього разу зірка 1+1 обтягнула фігуру розкішною вечірньою сукнею в надії знайти собі чоловіка, а дитині – батька.

Вагітною Лідію Таран охрестили після її відпочинку з дочкою Василиною в теплих краях, куди вони вирушили з нагоди 14-річчя дівчинки. Море, сонце, смачна їжа – усім цим дівчата насолоджувалися на грецькому острові Крит. Та цю ідилію потривожили підозри телеведучої у другій вагітності після того, як вона показала свій животик.

Вагітна Лідія Таран показала круглий живіт на відпочинку

Масла у вогонь підливає нещодавнє інтерв’ю Лідії, у якому вона зізналася – про ще одну дитину дійсно замислювалася, адже у випадку з Василинкою на роботу вона вийшла, коли донечці не було ще й чотирьох місяців. Знаменитість навіть готова поставити на паузу свій кар’єрний шлях та піти у декрет, але чоловіка мрії поруч з нею поки немає:

“20 років прямих ефірів насправді призводять до певної професійної деформації особистості – я людина неспокійна, завжди включена в інформаційний потік, а це, мабуть, не ті вібрації, які приваблюють чоловіків”, – розповідала Таран.

Вагітна Лідія Таран
Лідія Таран після розставання з Доманським досі самотня

Батьком її єдиної доньки, до речі, є шоумен Андрій Доманський, який зараз живе з іншою жінкою. Інших офіційних кавалерів Лідія публіці не представляла. Та схоже, що самотність дається взнаки – поки фанати пліткують про вагітність, Таран майстерно привертає увагу потенційних обранців:

“Віддам себе в хороші руки! Вигулювати лише на червоних доріжках. Тільки в престижних  районах. Посередників прошу не турбувати… Якби я була вечірньою сукнею, то розмістила б таке рекламне оголошення про себе. І тільки спробуйте мене не вигуляти”, – написала ведуча “ТСН”.

Цей пост вона доповнила серією фото з червоної доріжки, куди Лідія вийшла у розкішному платті, яке обтягнуло усі округлості її фігури, з ошатною зачіскою та макіяжем з акцентом на очі.

Схожі статті