Холостячка 2021: відомі імена фіналістів 2 сезону, які злив вибулий учасник боротьби за серце Злати Огнєвіч

Відома українська співачка Злата Огнєвіч продовжує шукати чоловіка своєї мрії в найромантичнішому реаліті-шоу країни "Холостячка 2021". Вже відомі імена фіналістів 2 сезону, хоча до фіналу проєкту ще далеко. Розсекретив їх один з вибулих учасників боротьби за серце артистки.

Після шостого випуску “Холостячки-2”, який вийшов на телеекрани у п’ятницю 22 жовтня, серед претендентів на перемогу в шоу залишилися всього шестеро чоловіків – Андрій Задворний, Максим Тарапата, Дмитро Шевченко, Андрій Хветкевич, Роман Васильєв та Олег Плахотнюк.

Втім, один з тих, кого Злата відправила додому в цій серії, має можливість повернутися на проєкт у будь-який момент. Мова йде про блогера і психолога Романа Свечкоренко.

Хто з чоловіків залишився в Холостячці після 6 випуску
Хто з чоловіків залишився в Холостячці після 6 випуску

Огнєвіч була неприємно вражена новиною про те, що Рома досі офіційно не розлучений зі своєю дружиною, яка народила йому доньку Мію. За словами чоловіка, минулі стосунки фактично завершилися вже давно, а так довго триває шлюборозлучний процес через карантин – судові засідання затримуються.

Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко
Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко

Злата, дивлячись в очі Роману, сказала, що дуже хоче йому вірити і чекатиме на його повернення. Очевидно, хлопець є одним з фаворитів головної героїні проєкту. Більше того, його ім’я серед ймовірних фіналістів шоу назвав інший учасник – персональний тренер з плавання Ігор Присяжнюк, який покинув “Холостячку” у другому випуску.

Учасник 2 сезону шоу Холостячка Ігор Присяжнюк
Учасник 2 сезону шоу Холостячка Ігор Присяжнюк

Він залишив проєкт за власною ініціативою. Виявилося, Ігор з самого початку не планував затримуватись на зйомках довго, оскільки не може залишити роботу. Він просто хотів особисто познайомитися зі Златою, щоб спробувати побудувати стосунки вже поза реаліті, адже у реальному житті йому було б складніше привернути увагу співачки.

Так, під час інтерв’ю “РБК Україна” Присяжнюк розповів, хто може бути у фіналі:

“На мою суб’єктивну думку, в фіналі могли б бути Дмитро і Роман психолог”.

Дійсно, Злата не приховує своєї симпатії до цих чоловіків – саме з Дмитром трапився перший поцілунок в сезоні, а Свечкоренко отримав шанс повернутися в шоу.

Схожі статті