Де вагітна Руслана Лижичко виховуватиме первістка? На маля очікує триповерховий еко-дім з садом-рунами

Відома українська співачка Руслана Лижичко заінтригувала публіку вагітністю, якої, до речі, візуально і не видно. У артистки готове до народження первістка абсолютно все, включаючи розкішний маєток та бажання бути мамою. Давайте дізнаємося, де ж буде виховуватися дитина знаменитості.

Не так давно відома українська співачка Руслана Лижичко прозоро натякнула на те, що скоро стане матір’ю. Для артистки це великий крок, адже впродовж довгих років вона не могла реалізувати цей план. Про майбутні поповнення в родині вона повідомила зі сцени популярного проєкту. Судячи з реакції її колег, вони хоча і були схвильовані, але знали про це і раніше.

Малюк Руслани виховуватиметься у еко-домі

Де вагітна Руслана Лижичко виховуватиме первістка

Багато років артистка проживає у передмісті Києва в розкішному маєтку. Еко–будинок прославився на весь шоу-бізнес, адже 10 років тому став візитною карткою Руслани. Справа в тому, що співачка дуже схвильована екологічним станом України і уперто просуває вперед ідею природних джерел енергії. Так, на території садиби встановлено багато вітряків, сонячних батарей та різних колекторів. Всього цього є лише один — декілька років тому маєток постраждав від удару блискавки.

Де вагітна Руслана Лижичко виховуватиме первістка

Також на ділянці велика кількість зелені. Окрім власного городу та садів, співачка разом з чоловіком організували самшитовий сад у вигляді рун. Також до послуг у маляти буде підземний басейн, розкішно тераса з неймовірним видом на ліс і безліч кімнат виконаних у стилі модерн.

Де вагітна Руслана Лижичко виховуватиме первістка

Цією місциною артистка пишається і закликає усіх перейти на подібні джерела енергії. Однак, Руслана не враховує, що сонячні батареї, наприклад, можуть коштувати, як 10 заробітних плат українця, а то й набагато більше.

Схожі статті