Джамала несподівано полишила чоловіка, з яким провела пліч-о-пліч 11 років: “Це рішення прийшло швидко”

Співачка Джамала, яка стала переможницею вокального конкурсу Євробачення у 2016 році, поділилася зі своїми прихильниками особистими рецептами щастя та розповіла нові подробиці особистого та творчого життя. Як виявилося, останнім часом в артистки відбулося чимало змін.

Співачка Джамала зважилася на нове відверте інтерв’ю, в якому розповіла останні новини свого творчого та особистого життя. За артисткою спостерігають мільйони прихильників. До того ж не лише з України, а й закордону – пісня перемоги на Євробаченні виконавиця отримала славу та признання тисяч іноземців.

Декілька місяців тому в її кар’єрі сталися різкі зміни – Джамала припинила співпрацю з продюсером Ігорем Тарнопольським, з яким вона пліч-о-пліч підкорювала сцену протягом 11 років. Вона зізналася, що це рішення прийняла дуже швидко. Колишній продюсер не очікував такого від підопічної й досі тримає на неї образу.

Ігор Тарнопольський та Джамала
Ігор Тарнопольський та Джамала

Чоловік звинувачує Джамалу в неповазі, окрім того він заблокував на особистій сторінці співачки в YouTube усі її кліпи та відео – зараз вони недоступні для перегляду. Однак сама артистка запевняє, що зараз це питання вирішується і зовсім скоро її прихильники знову зможуть насолоджуватися її роботами.

Також Джа розповіла, що в неї вже сформована нова команда, з якою вона активно працює. Вона обожнює людей, які її оточують і зараз абсолютно не відчуває якого-небудь дискомфорту під час робочого процесу. Єдине, за що вона зараз переживає, – чергова заборона на проведення концертів через карантин. Однак і на цей випадок вона має, чим дивувати свого слухача.

Джамала з синами
Джамала з синами

Зірка зізналася, що увесь вільний час зараз вона витрачає на виховання своїх синів старшого Еміра та однорічного Селіма-Гірая. Саме ці два хлопчики надихають її на нові пісні та підкорення все вищих шоу-бізнесових вершин.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.