Єгор Гордєєв не стримав почуттів та накинувся на Нелю Шовкопляс, навіть не підозрюючи, що його знімають

Стосунки відомих колег, зірок плюсів Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс вже давно викликають підозри у їхніх фанатів. Неймовірна енергетика, яка помітна між ними стала причиною чуток щодо їхнього роману, а знаменитості не квапляться їх спростовувати.

Про стосунки двох топових ведучих Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс говорять вже давно. Коли вони зустрілися вперше, здавалося, що вони не здатні порозумітися, але згодом з’ясувалося, що протилежності притягуються.

Співведучий Нелі Шовкопляс Єгор Гордєєв розповів, чому досі не одружений
Єгор Гордєєв накинувся на Нелю Шовкопляс

Так, Єгор, який не прийшов вчасно навіть на першу зустріч з майбутньою партнеркою, згодом розгледів в ній не тільки колегу, але й добру подругу. Спільні світлини, які зігрівають своїм теплом і романтикою, змушують шанувальників подумувати про можливе продовження цих взаємин саме у любовному контексті. Та поки що навколо цього дуету панує тиша, адже Неля — заміжня жінка.

Єгор Гордєєв накинувся на Нелю Шовкопляс

Нещодавно на особистій сторінці Єгора Гордєєва з’явився новий відеоролик, на якому він показав, як спілкується з партнеркою поза камерами. Втім, сама зйомка велася без його відома, сторонніми особами.

Єгор Гордєєв накинувся на Нелю Шовкопляс

Так, відомий шоумен знаходився позаду телеведучої, а потім зненацька накинувся на неї з м’якою іграшкою. Наче дитина він імітував напад тварини, поки його колега нічого не підозрюючи готувалася до ефіру.

Нагадуємо, що Єгор Гордєєв досі залишається одним з найзавидніших холостяків України. Журналіст не збирається одружуватися і веде самітницький образ життя разом зі своїм улюбленцем , псом Джумом. У квартирі зірка майже не буває, а його розпорядок дня складений таким чином, що на пошук нареченої навіть немає часу, а як щоб вона і була, то стосунки швидко б зруйнувалися через щільний графік.

Схожі статті