Вагітна Настя Каменських засвітила живіт і готується зробити Потапу сюрприз: “Дітлахи – для душі відрада”

Відома українська співачка Настя Каменських вагітна, як вважають її численні прихильники. Цю новину зірка сама поки не підтвердила, але свого бажання стати мамою і подарувати Потапу спадкоємців вона не приховує. Цього разу артистка знов заінтригувала публіку натяком на сюрприз, який вже скоро обіцяє показати.

Розмови про материнство Насті Каменських нещодавно почав вести Потап. Колишня дружина репера Ірина Горова вже подарувала йому первістка, але на одній дитині він зупинятися не збирається. В інтерв’ю для програми “ЖВЛ” Олексій Потапенко відверто зізнався, що мріє про чотирьох дітей від Насті, вагітність якій приписували ледь не на наступний день після їхнього гучного весілля.

Також Потап відповів на питання, чому вони досі не стали батьками. Виявилося, подружжя ретельно займається питанням, але “вищі сили” поки не дали їм цього зробити.

Потап видав пластику вагітної Насті Каменських
Потап хоче від Насті Каменських чотирьох дітей

Тим не менш, шанувальники регулярно видивляються на будь-яких нових фото і відео співачки натяки на зміни у фігурі в області талії. Проблеми це не складає, адже Каменських не приховує своєї схильності до зайвої ваги – живіт то зростає, то знов зменшується. Однак останнім часом підписники Насті в Інстаграмі сходяться у думці, що коливання ваги спричинені саме вагітністю.

Один з фоловерів Каменських під ніком vlad.imirdobroslav взагалі написав цілий вірш про любов, дітей та майбутнє під анонсом фільму-подорожі, знятого під час туру співачки Україною. Особливої уваги заслуговують такі рядки:

“Рід продовжує кохання, друзі, сім’я та дім біля саду, дітлахи – для душі відрада” (переклад з оригіналу).

Зірка ніяк не відреагувала на творчість підписника, але якраз у тому турі Настя неодноразово світила круглим животом.

Вагітна Настя Каменських намагається ховати животик. Фото з літнього туру співачки

Крім того, у п’ятницю 29 жовтня Каменських вийшла на зв’язок з фанатами у сторіз з самого ранку, та повідомила новину:

“Сьогодні дуже цікавий день. Скоро на вас чекає сюрприз!”.

Вагітна Настя Каменських готує для Потапа і фанатів сюрприз
Вагітна Настя Каменських готує для Потапа і фанатів сюрприз

Не виключено, що сюрприз стосуватиметься і коханого чоловіка Насті Потапа. Детальніше про вагітність Каменських дивіться на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті