“Правда, що від Кіркорова?”: Анастасія Стоцька вперше відверто розсекретила ім’я батька своїх дітей

Співачка Анастасія Стоцька довгий час працювала разом із Філіпом Кіркоровим - саме він був її продюсером та допомагав підкорювати естраду. Не дивно, що цим двом артистам почали приписувати роман. Тим паче чутки поширилися, коли прихильники помітили, що син Стоцької схожий на Філіпа.

Анастасія Стоцька увірвалася до шоу-бізнесу на початку нульових. Її яскравий рудий колір волосся та вокальний талант відразу запав у душу слухачам і починаюча артистка в один момент прокинулася популярною. Увесь творчий шлях свою підопічну підтримував Філіп Кіркоров, який виступив продюсером Насті.

Пару Стоцької та Кіркорова часто можна було зустріти разом на вечірках, під час інтерв’ю та навіть просто під час дружньої прогулянки. Прихильники почали підозрювати, що між ними двома – роман.

Це дійсно доволі часте явище, коли продюсер починає зустрічатися зі своєю підопічною. Особливо прихильники почали активно говорити про стосунки між Філіпом і Настею, коли побачили її сина, – хлопчик як дві каплі води схожий на короля поп-естради.

Анастасія Стоцька вперше відверто розсекретила ім'я батька своїх дітей
Анастасія Стоцька вперше відверто розсекретила ім’я батька своїх дітей

Прихильники співачки до сих пір запитують про батьківство та чекають відвертих зізнань. У своєму особистому блозі зірка запропонувала підписникам поставити їй запитання, а вона про все розповість. Звісно, фанатів у першу чергу зацікавили її стосунки з Кіркоровим.

“А правда, що діти від Кіркорова?” – запитали в Анастасії. На що вона написала: “Ні, не правда. Батько дітей – Сергій Абгарян”.

Анастасія Стоцька вперше відверто розсекретила ім'я батька своїх дітей
Анастасія Стоцька вперше відверто розсекретила ім’я батька своїх дітей

Сергій Абгарян – другий офіційний чоловік артистки. Пара прожила разом декілька років, а в 2019-му оголосила про розлучення. За словами самої Стоцької, вони були абсолютно різними людьми, тож жити далі разом вже не могли. Саме Сергію виконавиця подарувала сина Олександра та доньку Віру.

Анастасія Стоцька з чоловіком і дітьми
Анастасія Стоцька з чоловіком і дітьми

До Абгаряна Анастасія була заміжньою за російським актором Олексієм Секіріним. Спільних дітей у пари не було.

Схожі статті