“Ектор одружився на колезі і святкує весілля на островах”: Хіменес-Браво зв’язав своє життя з Мартиновською

З тих пір, як Ектор Хіменес-Браво повідомив про те, що перебуває у серйозних стосунках з таємничою обраницею, у мережі почали ходити справжні теорії щодо того, ким може виявитися ця жінка. Найпопулярнішою з них виявилася теорія про закохану в свого колегу Ольгу Мартиновську.

Останнім часом Ектор Хіменес-Браво все частіше хвилює своїх шанувальників різними новинами. Не встиг популярний шеф похизуватися серйозними стосунками з таємничою обраницею, як до нього вперше за 8 років приїхала мама із Колумбії. Користувачі мережі очікували велику кількість відеороликів за участі жінки, адже тепер зірковий син мав добряче з нею провести час, але їхні очікування не реалізувалися. Буквально через декілька днів Ектор відправився на Мальдіви разом з коханою.

Ектор одружився?

Зараз знаменитість активно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з відпочинку. Тому фанати мають вдосталь матеріалу, щоб порозмислити, з ким саме відпочиває чоловік і хто став його супутницею. Серед популярних варіантів є й Ольга Мартиновська, яка добре підходить під опис. Струнка, вродлива і добре готує.

Ектор одружився на колезі і святкує весілля на островах. Скріншот коментаря під публікацією знаменитості

Зараз користувачі впевнені у тому, що колумбійський шеф пов’язав свою долю саме з нею. Але варто відмітити, що він це зробив так чи інакше, адже багато років працює з нею в одній студії і став їй добрим другом.

Серед коментарів під постами Ектора можна знайти безліч різноманітних здогадок та незвичайних коментарів, які сподобаються любителям конспірологіяних теорій. Але шеф навіть не має наміру відкривати особистість коханої, адже як він говорив раніше: публічність псує любовну сферу його життя і на цей раз він зробив вибір у сторону коханої. Сподіватимемося, що в цей раз у нього все вийде.

Схожі статті