Аліна Гросу заробила грошей на колишньому і тепер купує будинок для Романа Полянського: кохання усе стерпить

Аліна Гросу досить довго не розсекречувала стосунків з Романом Полянським. Пізніше друг її колишнього чоловіка натякне на подружню зраду зі сторони співачки і дасть нових кольорів скандалу, який розгорнувся навколо цих трьох. А Гросу при цьому не збирається припиняти ділитися деталями особистого життя.

Тільки-но Аліна Гросу та Олександр Комков розійшлися, співачка дала відверте інтерв’ю, у якому натякнула на те, що її колишній чоловік був альфонсом і покинув її заради жінки, яка була набагато багатша за неї.

Аліна Гросу виставила колишнього альфонсом, а сама побудувала кар'єру за його рахунок
Аліна Гросу купує будинок для Романа Полянського

Втім, ці слова хоча і запам’яталися пресі, але були трактовані неоднозначно. Особливо коли інтерв’ю дав близький друг Олександра, який розповів деталі, що Аліна замовчала. Наприклад, що Олександр — крупний московський бізнесмен, який розвиває свою компанію в США. Також Дмитро Ебаноїдзе заявив, що ніякої зради зі сторони Комкова не було, і розповів про флірт заміжньої Аліни та Полянського ще до того, як сама Гросу наважилася це зробити. І наостанок додав, що свою кар’єру співачка побудувала саме за рахунок екс-чоловіка.

Аліна Гросу та Роман Полянський планують придбати будинок

Нещодавно артистка разом з коханим дали чергове інтерв’ю, в якому розповіли про плани на одруження, придбання будинку і навіть про шлюбний контракт. З’ясувалося, що зірка хоче мати приватне житло, але поки що до цього не готова.

“Вже кілька разів наближалися до цього питання. Спочатку хотіли квартиру, а потім подумали, що хочеться все ж таки будиночок, де можна було б виходити вечорами, дихати свіжим повітрям, шашличок посмажити з друзями. У принципі, нас поки що все влаштовує. Коли будемо планувати дітей, тоді цим питанням потрібно буде зайнятися”, – додала вона.

Тобто від ідеї придбання власного будинку вони не відмовляються. Логічно припустити, що доходи Аліни значно перебільшують доходи її коханого. І тому не дивно, якщо основну суму за майбутній маєток внесе саме вона.

Схожі статті