На яку жінку колишній чоловік Каті Осадчої проміняв її: імпозантному депутату подавайте молодшу і заможнішу

На початку нульових Катерина Осадча вийшла заміж за українського політика Олега Поліщука, яка народила первістка Іллю. Шлюб швидко зруйнувався, і дав можливість кар'єрі телеведучої розвиватися стрімко та без перепон. На кого ж чоловік проміняв зірку?

З моменту розлучення Каті Осадчої та її першого чоловіка, бізнесмена та колишнього політика Олега Поліщука пройшло більше 15 років. З тих пір про нього майже не має інформації, адже чоловік веде непублічний образ життя. Старший син телеведучої Ілля у цією рисою пішов в батька, адже довго переховувався від преси і не дозволяв мамі показувати себе навіть в профіль. Особисті сторінки Олега та Іллі в соцмережах старанно замасковані і закриті. Але у дечому Поліщук-старший проколовся.

Дружина Олега Поліщука

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
На яку жінку колишній чоловік Каті Осадчої проміняв її

Інформацію про особисте життя колишнього політика, який склав свої обов’язки майже 8 років тому і зараз займається бізнесом, знайти майже неможливо. Однак відомо, що він одружений на доньці колишнього заступника міністра внутрішніх справ Оксані Чеботарь. Про це стало відомо завдяки розслідуванню журналістів, які намагалися встановити, кому належить маєток Чеботаря. Саме тоді і з’ясувалося, що будівля зареєстрована на його доньку Оксану Сергіївну, а Олег Поліщук є зятем заступника.

Однак, з тих пір пройшло доволі багато часу, і пара вже давно могла порвати. Варто відмітити, що з певного віку спільний син політика та телеведучої Ілля переїхав до батька. Зіркова мама не могла виконувати свої обов’язки через щільний робочий графік та постійну відсутність вдома. А після одруження з Юрієм Горбуновим взагалі має нову сім’ю. Тим не менш, хлопець не забуває про Катерину і відвідує її та двох молодших братиків.

Нагадуємо, що влітку Катя народила третього сина Данила.

Схожі статті