Олена Кравець вперше розповіла, як зірвалася її вагітність: головна гумористка пояснила чому не стало дитини

Родина всенародної улюблениці з "Вечірнього кварталу" могла примножитися, але зірка пережила найстрашніше, що може статися з жінкою при надії. Олена емоційно поділилася небувалим душевним переживанням, яке буде пам'ятати все життя: втрату немовляти.

На сцені вона позитивна, усміхнена та креативна. У кадрі з її обличчя не сходить посмішка, але коли згасають софіти і розходяться всі глядачі, в Олені прокидається звичайна жінка зі своїми радостями й нещастями. Рідко знаменитість розповідає про свої переживання в інтерв’ю, але історію про материнство більше замовчувати не змогла.

Олена Кравець
Олена Кравець вперше розповіла, як зірвалася її вагітність

Вагітність Олени Кравець

Їй було 39 років, коли лікар огорошив новиною про вагітність. Чекала артистка двійню. Згодом Кравець зізнається, що дуже тривожилася, адже боялася не виносити своїх маляток. Доля дарувала їй з коханим донечку Машу у 2003 році. Та подружжя завжди хотіло, аби у дівчинки був братик або сестричка. Втім, не судилося.

Олена Кравець та її двійнята
Олена Кравець вперше розповіла, як зірвалася її вагітність, але доля таки дарувала двійнят 

Олена розповіла, що насправді двічі намагалася завагітніти після появи старшої дитини. Двоє діток так і не побачили світ. На одному ж й тому терміні, на 8-му тижні, гумористка дізнавалася, що колискову їй співати буде нікому. Підтримували у цей нелегкий період знаменитість її коханий чоловік і донечка.

Олена Кравець вперше розповіла, як зірвалася її вагітність

Грішила зірка на свій напружений графік і постійні зйомки. Стрес, перенавантаження… Вона так боялася, що ці фактори не дадуть з’явитися і її малюкам у 2016 році. Взяла навіть творчу відпустку, аби убезпечити себе від найменших переживань.

Та доля усміхнулася родині резидентці “Вечірнього кварталу”. Двійко здорових немовлят розбурхали криком весь пологовий будинок.

Кравець з полегшенням взялася за виховання своїх крихіток. Олена жодного разу не поскаржилася на складнощі материнства, а з появою діток навіть візуально неначе помолодшала.

Схожі статті