Чому донька Барбари Брильської пішла із життя у 20 років: зіркова мама досі не оговталася від втрати

Зірка культового фільму "Іронія долі", актриса Барбара Брильська не часто розповідає про своє особисте життя. Вона довго не могла завагітніти - стати мамою артистці вдалося лише в 32 роки. У 1973 році вона народила доньку, яку назвала також Барбарою, а лагідно кликала Басею.

Польська акторка Барбара Брильська у багатьох вже декілька десятків років асоціюється з новим роком. Саме вона зіграла Надю в культовому фільмі “Іронія долі”. Її стиль – бежева сукня та світлий колір волосся під каре – повторювали тисячі жінок. Брильська стала справжньою іконою стилю та краси свого часу, в яку закохувалися та яку обожнювали.

Її особисте життя видалося неоднозначним – Барбара мала декілька романів і тричі встигла вийти заміж. Проте жоден із шлюбів не закінчився щасливо – вона розлучилася з усіма чоловіками. Останньому, лікарю Людвігу Космалю вона подарувала двох дітей. Проте через постійні зради обранця, акторка пішла від нього.

Барбара Брильська з дітьми
Барбара Брильська з дітьми

Народження первістка, доньки Барбари, стало справжнім святом для Брильської. Вона дуже довго мріяла про дітей, а завагітніти змогла лише у 32. Ще через дев’ять років народився син Людвіг.

Барбара молодша, яку лагідно називали Басею, була надзвичайною красунею. Ще в 15 років вона вирішила піти стопами зіркової мами та підкорювати свій кіно та моделингу. Її почали запрошувати працювати до Франції, Японії та США – краса дівчини підкорювала мільйони.

Чому донька Барбари Брильської пішла із життя у 20 років
Чому донька Барбари Брильської пішла із життя у 20 років

Щасливе життя молодої дівчини обірвалося раптово у 1993 році, коли їй біло усього 20. Бася їхала в авто зі своїм другом, який сидів за кермом. Юнак не впорався з керуванням, у результаті чого машина потрапила в ДТП. Сам водій отримав незначні травми, а от для доньки Барбари Брильської ця поїздка стала роковою.

Бася Космаль
Бася Космаль

Зірка “Іронії долі” зізнавалася, що вона довгий час не могла повірити в те, що сталося. Просто сиділа вдома та не виходила на вулицю. Письма листи для доньки, які вона ніколи не отримає. Від депресії маму врятував молодший син, якому було усього 13 років на момент трагедії. Саме заради нього Брильська взяла себе в руки та змусила себе повернутися до життя.

Схожі статті