Холостячка 2 випуск 7 від 29.10.2021: хто покинув шоу і не зміг підкорити серце Злати Огнєвіч

Після того, як Злата Огнєвіч попрощалася одразу з трьома учасниками через перевірку на поліграфі, на проєкті залишилося лише шестеро чоловіків, яким буде не солодко. Дізнайтеся, хто покинув шоу Холостячка 2 у випуску 7 від 29.10.2021 у нашій статті.

Нещодавно закінчився сьомий випуск романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Головна героїня разом із чоловіками поїхала відпочити до Одеси. На цей раз учасникам пощастило, адже артистка оселилася разом з ними в одному будинку.

Лідер випуску — Максим Тарапата

Один із учасників – Максим Тарапата – цього разу проявив ініціативу і запропонував Златі піти на побачення на пляж. Артистка з радістю погодилася. Таким чином Тарапата “украв” головну героїню з-під носа учасників.

Максим та Злата неймовірно провели час на березі моря. Їхнє побачення було романтичним, наповненим обіймами, поцілунками та іншими ніжностями. Здається, глядачі шоу мали рацію, і Максим Тарапата поки що має найбільші шанси завоювати серце Холостячки.

Холостячка 2 випуск 7 від 29.10.2021: хто покинув шоу

Цей випуск був по-особливому романтичний та навіть сімейний. Одеса внесла свої корективи у розвиток стосунків Злати з чоловіками, але проєкт все одно доводиться покидати. Цього разу троянду не отримав Роман Васильєв.

Хто покинув шоу Холостячка 2

Глядачам вкрай важко прощатися з цим учасником, адже вони звикли до нього та встигли полюбити. Сама Злата також приймала це рішення нелегко. І наважилася на це начебто неодразу. Тим не менш, переможець має залишитися один. Тож мало помалу кожен попрощається зі Златою та знімальною групою. Окрім одного — того самого, що завоює серце головної героїні.

Сподіватимемося, що аудиторія схвалить вибір Холостячки, як це було і в минулий раз з Ксенією Мішиною. А Роман — привабливий чоловік, який точно знайде свою другу половинку.

Схожі статті