Вагітна Настя Каменських з круглим животом ощасливила фанатів новиною: “Малюк от-от має народитися”

34-річна артистка Настя Каменських давно тамує своїх фанатів можливим народженням малюка від Олексія Потапенко. Колись ця ідея здавалася неймовірною, але після раптового одруження пари вона нарешті стає реальною. Зараз співачка, як ніколи інтригує шанувальників своїм станом.

З тих пір, як стало відомо про весілля Насті Каменських та Потапа, шанувальникам немає спокою, адже на світ ще не з’явився їхній малюк. На відміну від своїх кумів зіркове подружжя не квапиться з поповненням і лише інтригує фанатів розмовами про батьківство.

Настя Каменських ощасливила новиною

Однак, у мікроблозі співачки, який вона активно веде заради підтримки своєї популярності, раз у раз оприлюднюються кадри, які начебто кажуть про цікавий стан зірки.

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона привітала близьку людину з днем народження.

Фото було максимально натуральним, і начебто без краплі фотошопу. За що Насті Каменських від фанатів перепало. Виявляється не всім подобається дивитися на природні якості шкіри. А деяких фотографія змусила знову роздумувати про вагітність співачки. Про свої висновки користувачі мережі також повідомили зірці у коментарях під її публікацією.

Вагітна Настя Каменських ощасливила фанатів новиною. Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Нагадуємо, що Олексій Потапенко не так давно давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що мріє стати багатодітним батьком. На запитання, чому його зіркова дружина досі не подарувала йому малюка, він відповісти не може, натякаючи на те, що Господь поки що на розпорядився. Вочевидь пара має деякі труднощі у цьому питанні. Також зірка зізнався, що таки зраджував своїй колишній дружині Ірині Горовій з Настею, і виразив свій жаль щодо цього.

Схожі статті