Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком Петром Гончаром після 50 років шлюбу: “У нього ніколи не було грошей”

Народна артистка України Ніна Матвієнко вперше розповіла про те, як і чому розійшлася зі своїм чоловіком Петром Гончаром після 50 років у шлюбі. Стосунки пари були складними, через що співачка в один момент не витримала та виставила обранця з дому. Тепер вона живе разом з донькою Тонею і зятем Арсеном Мірзояном.

Ніна Митрофанівна Матвієнко стала героїнею нового випуску програми “Позаочі“, де вперше відкрила завісу подружнього життя з батьком трьох своїх дітей – живописцем Петром Гончаром. Виявилося, розрив ініціювала саме артистка, яка буквально попросила коханого покинути її, адже в домі від нього “вже ніякого толку”.

Причиною сімейного розбрату з одного боку стали гроші. Точніше – їхня відсутність у Петра:

“Я все життя була як чоловік, забезпечувала сім’ю. То навіщо воно мені на старість? У нього ніколи не було грошей. Ми жили на одну мою зарплату до 60 років”.

Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі
Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі

При цьому Ніна Матвієнко не бачить у цьому провини Гончара, оскільки дороги йому не було через минуле батька – куди б Петро не йшов, перевіряли досьє. Втім, водночас з цим співачка зауважила, що головною проблемою була все ж таки не відсутність доходу у чоловіка. Раніше вона думала, що мати коханого та дітей – і є щастя, але кілька разів коханий дуже її підводив.

Ніна Матвієнко виставила чоловіка з хати
Ніна Матвієнко виставила чоловіка з хати

Зірка згадала, як одного разу вона мала давати концерт ідеологам, а діти хворіли, тож за ними мав приглядати в цей час чоловік. Вже коли вона йшла на репетицію, Петро її наздогнав та поставив перед фактом, що сидіти з ними не буде. Зрештою за те, що Ніна Митрофанівна так і не виступила на концерті, 16 років після того не могла перетинати кордон, бо її зробили невиїзною.

Чоловік та діти Ніни Матвієнко
Чоловік та діти Ніни Матвієнко

Зараз Матвієнко проживає разом з родиною дочки Антоніни, а чоловік тепер обживається на дачі. За словами артистки, між нею та Петром більше немає тепла і душевного спілкування, тож золоте весілля, яке вони святкували у цьому році, нічого не означає.

Схожі статті