Аніта Луценко народила коханому дочку, але пропозиції руки і серця від нього ніяк не дочекається: “Проґавив”

Популярна фітнес-тренерка, ведуча та блогерка Аніта Луценко відверто зізналася, що ніяк не дочекається від коханого чоловіка пропозиції руки та серця, хоча у стосунках вони вже більше семи років та виховують разом спільну дитину. Навіть коли в обранця спортсменки була чудова можливість освідчитися, він її проґавив.

Відомою українському глядачеві Аніта Луценко стала завдячи участі в реаліті-шоу “Зважені та щасливі”, де вона була не лише наставницею для учасників, а й ведучою. Також зірка з’являлася й у інших телевізійних проєктах, тож її аудиторія невпинно зростає.

Підтверджує це кількість підписників Аніти Луценко в Інстаграмі, яка вже перевищує мільйон. Зазвичай фанатів дуже цікавить особисте життя своїх кумирів. Фітнес-тренерка винятком не стала, однак про чоловіка, якому народила дочку Мію, вона розповідає вкрай рідко.

Відомо, що обранцем знаменитості став майтер цигун (традиційна лікувальна фізкультура, котра базується на дихальних практиках та медитації) Олександр Лозовцов. Цьому ремеслу він навчався в Індії, у Китаї та на Тибеті. Пара живе в цивільному шлюбі, однак Аніта не приховує – все ще чекає на пропозицію руки та серця.

Чоловік Аніти Луценко
Чоловік Аніти Луценко

Так, нещодавно Луценко разом з коханим вирушила в робочу поїздку на Санторіні, яка плавно перетворилася на відпочинок. Цей курорт дуже романтичний, тож фітнес-тренерка підозрювала, що Олександр скористається можливістю і нарешті освідчиться їй, але надій чоловік не виправдав:

“Я абсолютно була впевнена, що саме ця подорож буде для нього ідеальним шансом для того, щоб не вигадувати щось, тому що я сказала: “Слухай, це повинно бути просто неймовірно”. Тобто ця тема в нас обговорюється спокійно. Є фотограф, є відеограф, наші найкращі друзі поряд з нами, нікого зайвого. І кожного вечора думаю – щось він не дуже париться про те, в яку ресторацію ми підемо. І до кінця я зрозуміла – тю, блін. Я, якби була чоловіком, скористалася б цією можливістю навіть робочою поїздкою, але ні. Вже проґавив”, – розповіла Аніта в програмі “Світське життя”.

Аніта Луценко не може дочекатися від коханого пропозиції руки та серця
Аніта Луценко не може дочекатися від коханого пропозиції руки та серця

Схожі статті