Колишня дружина Віктора Павліка заявила, що Репяхова відбила співака проти його волі: “Він не хотів йти”

Колишня дружина заслуженого артиста України Віктора Павліка Лариса Созаєва знову сколихнула мережу неочікуваним повідомленням: виявляється, концертна директорка благовірного Лори відбила його проти його ж волі. Як виглядає версія минулого третьої дружини Віктора Павліка, читайте у нашій статті.

На тлі скандалу з Лорою Созаєвою, який розгорнувся через відмову Віктора Франковича оплачувати кредит за їхню колись спільну квартиру, жінка наважилася перебратися у сферу впливу її головної конкурентки Каті Репяхової. Як відомо, концертний директор після весілля з Павліком стала блогеркою, де розповідає усе про їхнє життя. Тепер і Лора активно ділиться власною версію того, що сталося, а також актуальними новинами.

Катя Репяхова відбила співака проти його волі

Нещодавно жінка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповіді на запитання, які її відправляли усі охочуючі. Більшість з них була особистого характеру.

Катя Репяхова відбила співака проти його волі

Лариса розповіла, що зрада її дуже принизила і вона ніколи не зможе пробачити чоловіка за це. Але з’явилися і нові ексклюзивні деталі. Созаєва розповіла, що Віктор Франкович не хотів йти з родини, начебто Репяхова силоміць його відбила.

Варто відмітити, що це не перша криза у стосунках Лариси та Віктора. Десять років тому зіркове подружжя розлучалися майже на два роки. Ще тоді Віктор Франкович активно зраджував дружині і вона про це здогадувалася. Але довго вони не змогли пробути. Експодружжя відправилося на відпочинок у теплі краї і там возз’єдналося.

Катя Репяхова відбила співака проти його волі

На цей раз перемир’я майже неможливо, адже співак став батьком вчетверте — в нього народився синочок Михайло.

Скандал з квартирою також до кінця не врегульований. Віктор Франкович обіцяв колишній іншу квартиру, а житло, де залишиться кімната їхнього покійного сина буде продана. Созаєва таким станом справ не задоволена, але в неї немає іншого вибору.

Схожі статті