Віктор Бронюк вперше показав свою красуню-дружину і двох дітей: родиною відсвяткували “гарбузовий спас”

Відомий український співак і соліст гурту "ТІК" Віктор Бронюк вперше показав свою дружину і двох дітей. Артист підкорив своєю харизмою не лише серця слухачів, а й неймовірної красуні, яка робить його щасливим вже більше 10 років. Найкращим підтвердженням кохання пари є їхні дочка і син.

Віктор Бронюк має за плечами безліч хітів, концертів та музичних нагород. Трохи згодом після того, як “Олені” заполонили українські радіостанції, він навіть потрапив до сотні найкрасивіших чоловіків України за версією відомого модного глянцю. Але на превеликий жаль шанувальниць, він більше недоступний, адже зі статусом холостяка попрощався вже давно.

Дружину Віктора звати Тетяна. Жінка виглядає як справжня модель, хоча насправді публічності не любить, тож спокійно почувається в тіні знаменитого чоловіка. Зустріч пари відбулася на одному з концертів гурту, організаторкою якого була майбутня обраниця Бронюка. Він не приховує – це був службовий роман, і він триває вже більше 10 років.

Тетяна і Віктор Бронюк
Дружина Віктора Бронюка

За словами артиста, йому в житті неодноразово щастило на Тетян. Крім коханої, так звуть ще його рідну і двоюрідну сестру, а також дружину двоюрідного брата.

Щасливе подружжя разом виховує сина Данила і дочку Єву. Звісно, вихованням дітей у більшій мірі займається Тетяна, адже Віктор часто гастролює і буває вдома рідше. До речі, публіка звикла до того, що українські артисти зі здобуттям слави та популярності перебираються в столицю, але родина Бронюка живе в рідних краях у Вінниці. До Києва вони переїжджати не збираються. Співак впевнений, що реалізуватися можна будь-де, якщо є бажання, і необов’язково для цього жити в столиці.

Родина Віктора Бронюка
Дружина і діти Віктора Бронюка

На радість фанатам соліст ТІК іноді публікує сімейні фото з найріднішими. Остання серія світлин була зроблена на Хеловін, який Віктор жартома називає гарбузовим спасом:

“Не важливо, що за нагода, головне – гарно проводити час зі своєю сім’єю! Всіх вітаємо з гарбузовим спасом!”, – підписав Бронюк пост в Інстаграмі.

Підписники залишилися у захваті та зауважили, що святкові образи родини вийшли крутими, з чим важко сперечатися.

Схожі статті