«Мама забороняла мені скакати на скакалці»: Ольга Фреймут поділилася дитячими психологічними травмами

Ольга Фреймут під час сьомого прямого ефіру «Танців з зірками» розповіла, що заважає її розкрити свою сексуальність.

На сьомому прямому ефірі шоу «Танці з зірками» Ользі Фреймут довелося танцювати ча-ча-ча.  Телеведуча зізналася, що такий пристрасний танець для неї став справжнім викликом. Адже в сексуальній латині потрібно показати всю свою сексуальність та пристрасть, що для добропорядної галичанки Ольги досить складно.

Відома телеведуча розповіла, що однією з причин її скутості є виховання.

«Моя мама, коли у мене вже з`явилося декольте, забороняла мені скакати на скакалці, бо казала, що це дуже непристойно, коли груди трусяться. Уявляєте, як мене виховували?»  —розповіла Ольга.

Навіть на дискотеках, коли інші молоді люди танцювали, дівчина думала: «Боже, які безгузді танці!».

Ольга Фреймут та Ілля Падзина
Ольга Фреймут та Ілля Падзина

Фреймут зазначила, що рухи з латини дуже відверті. Партнер тримає жінку за сідниці, вона торкається його інтимних місць, і це перечить етикету. Але Ольга наважилася порушити правила.

Після виступу головної інспекторки країни її постійна хейтерка, суддя шоу Катерина Кухар сказала, що в рухах Ольги не було грації, а в стегнах – сексуальності.

Також Катерина подарувала телеведучій скакалку, однак Фреймут не втратила самовладання, та відзначила, що вона, мабуть, має допомогти їй залікувати дитячі травми.

Вона запросила Катерину на батл, «позмагатися, хто більш сексі».

Інші судді були більш поблажливі до Ольги Фреймут, однак все-таки відзначили, що любительці гарних манер не вистачило на сцені темпераменту.

Схожі статті