Софія Ротару не дарма мріяла стати мамою ще раз: показала крихітного спадкоємця, якого ховала за кордоном

Родина Софії Ротару завжди знаходилася під прицілом камер. Що б не відбувалося у світі, артисткою, новини про неї з'являлися на перших шпальтах газет. Щоб захистити наймолодших членів родини артистка зробила все можливе, і тепер у фанатів нарешті з'явився шанс помилуватися приватними кадрами родини.

Софія Михайлівна неодноразово говорила журналістам, що дуже шкодує про те, що народила ще одну дитину. У молодості вона стала мамою свого первістка Руслана, і з тих пір у родині більше не піднімалася тема материнства. Артистка відклала питання у довгий ящик, а коли задумалася про другу дитину стало надто пізно. Та на щастя, її єдиний син подарував їй двох онуків: Софію та Анатолія.

Софія Ротару з онуками
Софія Ротару показала крихітного спадкоємця, якого ховала за кордоном

Дітей назвали на честь бабусі та дідуся. Онуки артистки не виховувалися в Україні, але на відміну від своєї старшої сестри Анатолій покинув батьківщину у зовсім маленькому віці.

Софія Ротару показала спадкоємця, якого ховала за кордоном

На одному з фанатських акаунтів в соціальній мережі Інстаграм з’явилося фото щасливої ​​бабусі з онуком повідомляє Vesti.ua

Софія Ротару показала спадкоємця, якого ховала за кордоном

Бабуся трепетно ​​тримає на руках маленького Анатолія, а він міцно стис кулачки. У 7 років маленького Анатолія відправили до міжнародної британської школи, навчання в якій обходилося його сім’ї в десять тисяч доларів за кожен триместр. Однак після закінчення навчального закладу він усвідомив, що бізнесом йому не хочеться займатися. Спадкоємець мільйонів долларів тепер займається фотографією та музикою.

Зараз він живе поруч з батьками Русланом та Світланою. Його рідна сестра покинула Великобританію та будує щасливе сімейне життя з обранцем у Нью-Йорку. Родина не забуває про голову своєї сім’ї і постійно відвідує Софію Михайлівно або в Києві, або виїжджає разом з нею за кордон. Наприклад, цього року співачка разом з онуками провела в Італії майже два місяці.

Схожі статті