|
01.11.2021 21:16

Ані Лорак спіймали на гарячому: розповніла зірка щосили фотошопить свої знімки для соціальних мереж (ФОТО)

Сучасні технології дозволяють кожному виглядати як голівудські зірки. З’явилися навіть спеціальні програми, які допоможуть будь-кому змінити колір очей, форму обличчя, фігуру чи додати макіяж. Вітчизняні зірки нерідко користуються подібними додатками, щоб виглядати у соціальних мережах ідеально.

Одна із артисток, за якою не вперше помічають любов до фотошопу — співачка Ані Лорак. Декілька тижнів тому виконавиця опублікувала фото, на якому вона позує разом зі своїм другом Філіпом Кіркоровим. Король російської естради також поділився цим знімком в особистому блозі. Здавалося, фото однакове, однак якщо їх порівняти, стає помітно — Ані зробила себе худішою та більш засмаглою. Особливо це помітно по обличчю зірки.

Ані Лорак спіймали на фотошопі

І ось прихильники знову помітили, що Лорак вдалася до певних маніпуляцій із своєю зовнішністю. Артистка зараз відпочиває на одному із курортів Дубаю. У своєму особистому блозі вона не забуває ділитися яскравими фото та відео з відпустки.

На одному із знімків помітно, що Ані може похвалитися рельєфним пресом та стрункою фігурою. Проте деякі користувачі мережі вирішили порівняти фото з відео й побачили — на знімках стальний прес артистка собі домалювала.

Ані Лорак спіймали на фотошопі

Особливо цю різницю можна прослідкувати, якщо поглянути на інші відео виконавиці з пляжу. На них Лорак прогулюється узбережжям та вихваляється пишними формами.

Ані Лорак спіймали на фотошопі

При цьому прихильники Ані не розуміють, для чого вона вдається до фотошопу, адже й без того її фігура виглядає дуже привабливо.