Віра Брежнєва полишила Костянтина Меладзе: брат продюсера підтвердив, що зіркова пара вже давно роз’їхалася

Віра Брежнєва та її колишній продюсер Костянтин Меладзе таємно одружилися у 2015 році, хоча до цього пара декілька років зустрічалася таємно. Довгий час подружжя жило між Україною та Росією, а нещодавно з'явилася новина, що вони купили нову квартиру у столиці України. Як виявилося, у ній живе лише Віра.

Тема роману Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе ніколи не втрачала актуальності серед преси та прихильників. Продюсера “зводили” з чималою кількістю його підопічних віагрянок, однак саме блондинка із “золотого складу” змогла одружити на собі композитора. Саме заради неї Меладзе покинув першу дружину Яну Сумм та дітей, яких вона йому подарувала.

Спільних дітей у Віри та Костянтина немає. Вони разом виховують двох доньок співачки від попередніх стосунків — Соню та Сару. Хоча сама артистка зізнавалася, що мріє подарувати коханому малюка.

Віра Брежнєва полишила Костянтина Меладзе
Віра Брежнєва полишила Костянтина Меладзе

Несподівано для шанувальників цієї пари, молодший брат продюсера, співак Валерій Меладзе, заявив, що подружжя не живе разом. Брежнєва разом із доньками перебралася до Києва у новеньку квартиру, яка коштувала зіркам майже мільйон доларів. Хоча, як вдалося з’ясувати журналістам, помешкання записане на Костянтина.

Віра Брежнєва похвалилася інтер'єром нової квартири в скляній вежі за мільйон доларів
Віра Брежнєва похвалилася інтер’єром нової квартири в скляній вежі за мільйон доларів

Меладзе-молодший розповів, що пара бачиться досить рідко, причина тому — робота. Але між ними все добре. Нещодавно Віра похвалилася в особистому блозі коштовним подарунком, який чоловік зробив їй на честь річниці весілля.

Костянтин Меладзе зробив Вірі Брежнєвій коштовний подарунок
Костянтин Меладзе зробив Вірі Брежнєвій коштовний подарунок

Костянтин подарував коханій кільце від знаменитого ювелірного бренду, яке коштує майже 225 тисяч гривень. Прихильники подружжя припускають, що Меладзе та Брежнєва бачаться лише по святам. У співачки молодша донька зараз навчається в одній із київських шкіл, а її чоловік перебуває в Росії, де у нього сконцентрована уся робота. Але, судячи з подарунків, у них усе добре.

Схожі статті