Ольга Фреймут поділилася враженнями від останнього номеру

Скандальна учасниця проекту «Танці з зірками» розповіла про номер пари на останньому прямому ефірі.

У 7-му прямому ефірі «Танців з зірками» Ольга Фреймут, судячи з оцінок суддів, так і не розкрила свою сексуальність та жіночність. Не вдався їй і танець, як висловилися судді проекту. Тож учасниця потрапила до номінації на виліт. Разом з нею у групі ризику опинилася і екс-віагрянка Надія Мейхер.

За збігом обставин усі учасники лишилися у проекті. А Ольга Фреймут після ефіру зняла відео в сторіз, де заявила, що пишається собою і сказала, що почувається крутою. Так вона почувається, оскільки станцювати ча-ча-ча на такому рівні і вивчити танець за 5 днів – важко. Окрім цього екс-ведуча сказала, що не згодна з тими, хто вважає її колодою і бревном.

 

blob:https://24tv.ua/582592ff-61ce-45ea-b7b4-a3eea8fe86a6

 

У відео екс-ведуча зазначила, що вона керується словами Ніцше, порівнюючи себе тодішню і теперішню. Відповідно до цього Ольга Фреймут заявила, що вона бачить прогрес.

При цьому варто зауважити, що судді проекту, судячи з оцінок за минулий прямий ефір, цього прогресу не помітили.

Зазначимо, що у коментарях до танців Ольги Фреймут глядачі і фоловери проекту «Танці з зірками» часто пишуть, що учасниця не здатна сприймати критику на свою адресу.

Зауважимо також, що на початку проекту учасниця стверджувала, що, за її словами, вона «хотіла піти сама. Щоб не ганьбитися».

Нагадаємо, що екс-ведуча «Ревізора» Ольга Фреймут намагається вчити суддів танцювального проекту, в якому вона бере участь, етикету. Така поведінка обурює не лише глядачів, а й суддів, через що у учасниці виникають конфліктні ситуації.

Схожі статті