Ольга Мартиновська полишила Ектора Хіменеса-Браво та відгуляла гучне весілля: неймовірної краси наречена

Суддям кулінарного шоу "МастерШеф" Ользі Мартиновській та Ектору Хіменесу-Браво приписують роман, і цьому є пояснення – одного разу Оля сама підтвердила стосунки з колегою. Втім, нещодавно зіркова білявка відгуляла гучне весілля, де Ектора серед присутніх не було.

Чутки про романтичні відносини між Мартиновською і Хіменесом-Браво з’явилися після того, як колумбійський кулінар зізнався, що попрощався зі статусом холостяка.

Нове кохання Ектора Хіменеса-Браво

Шеф-кухар підтвердив новину про появу коханої спільним з нею фото. Попри те, що жінка стоїть до камери спиною, фанати одразу ж припустили, що це Ольга.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Вона сама й підлила масла у вогонь, коли під час спілкування з підписниками у соцмережах заявила, що їх з Ектором розсекретили, хоча раніше їй приписували роман з Володимиром Ярославським, іншим суддею “МастерШеф”.

Згодом після цього до України з Колумбії вперше за кілька років прилетіла мама Хіменеса-Браво, яку він навіть привів на знімальний майданчик. Це навело шанувальників на думку про те, що там Ектор вперше познайомить матір з майбутньою невісткою. Однак ідилію в зірковому романі похитнуло те, що потенційна пара проводить час окремо одне від одного.

Ольга Мартиновська відгуляла гучне весілля

На особистій сторінці Олі Мартиновської в Інстаграмі з’явилися світлини з весілля. Наречена захопила усіх присутніх своєю красою у пишній білосніжній сукні з мереживами, а зачіску прикрасила мінімалістична діадема. Наречений обрав класичний костюм світло-сильного кольору.

Ольга ж з’явилася на святі кохання у стильному образі, котрий складався з бежевих штанів, білої блузи та чорних туфель. Компанію шефині склала її донечка від першого шлюбу Віруня.

Ольга Мартиновська полишила Ектора і відгуляла гучне весілля
Ольга Мартиновська полишила Ектора і відгуляла гучне весілля

Гуляли дівчата на весіллі двоюрідного брата Мартиновської в Юр’ївці, про що свідчить геолокація на опублікованому фото. Чи вдалося Олі зловити букет нареченої – дізнаємося згодом.

Схожі статті