Оксана Марченко відсвяткувала весілля сина Богдана з обраницею

У розпал епідемії та без дотримання карантинних норм, саме таким запам'яталося весілля сина Оксани Марченко.

10 жовтня екс-ведуча та дружина кума президента РФ Віктора Пінчука Оксана Марченко виклала в інста-сторіз відео зі святкування весілля свого старшого сина Богдана. Хлопець син куми президента РФ від першого шлюбу колишньої української зірки з бізнесменом Юрієм Коржем.

У сторіз вона зазначила: «У нас сьогодні свято. Приймаємо вітання». А святкували вони одруження старшого сина. Обраницею Богдана стала дівчина Катерина. Судячи з інформації про неї у соціальний мережах вона має різнопланові інтереси. Дівчина займається фотографією, працює модель і веде особистий блог.

Також зірка показала тих, хто розважав гостей на зірковій вечірці. Серед зірок були Верка Сердючка, Євген Хмара, Макс Барських і, що дивно, Олег Винник, який щойно вилікувався від коронавірусу. Співак виконав свій останній хіт «Здравствуй, невеста».

Оксана Марченко також показала розкішний ресторан і величезний торт молодих. На скріншотах видно, що для вятку вання весілля сина екс-ведуча обрала довгу чорну сукню з квітами. А на шиї в неї красувалося кольє.

 

https://www.instagram.com/stories/highlights/17868033917029406/?hl=uk

 

На одному з відео видно, що оксана марченко вискочила на сцену до Верки Сердючки та її мами і станцювала з артистами запальний танець.

Свій подарунок підготувала молодим і молодша донька екс-телеведучої Дарина, народжена у шлюбі з Віктором Пінчуком. Вона заспівала пісню і показала короткий зворушливий фільм з їхнього з Богданом дитинства.

Окрім розкішного святкування на кадрах з інста-сторіз видно, що всі присутні без масок і не дотримуються жодної соціальної дистанції.

Схожі статті