“За дозою”: Марічка Падалко розповіла про недугу – більше не в змозі приховувати правду, що з нею коїться

Алла Мазур не лишила нікого байдужим перед своєю історією боротьби за здоров'я. Доля їй усміхнулася. Одужала. Та біда прийшла додому її колеги Марічки Падалко. Зірка розповіла, як один лише маленький орган не дає їй повноцінно насолоджуватися життям і подорожами.

Зірки шоу-бізнесу… На перший погляд здається, що життя знаменитих і впливових людей є безхмарним та радісним. Вагомі гонорари, світло софітів, найкращі місця для відпочинку. Та мало хто бачить зворотний бік цього існування: безкінечні репетиції, зйомки у дискомфортних умовах, години перед камерою без права на обід і велика втома, що з роками тільки накопичується.

“За дозою”: Марічка Падалко розповіла про недугу

Олена Кравець скаржилася, що через свій графік не могла довго народити дитину. Алла Мазур, Яніна Соколова – ці ведучі взагалі мали виходити в ефір під час боротьби з онкологією. На здоров’я вперше поскаржилася і Марічка Падалко.

Що трапилося з Марічкою Падалко?

Для глядачів теледіва створила позитивний образ багатодітної мами, яка майстерно поєднала кар’єру і турботу про родину. Для колег – це успішна ведуча, яку від репортажу не відверне навіть зіпсована посмішка, спортсменка і цікава блогерка. Але лише близькі знають, що насправді коїться у душі знаменитості.

“За дозою”: Марічка Падалко розповіла про недугу

Поділилася своїми проблемами Марічка і з Лідією Таран. Падалко відреагувала на розповідь популярної білявки про Чорнобильську зону. Екс-дружина Доманського була під враженням від Зони відчуження. Хотіла туди поїхати і героїня цього матеріалу, але стан щитовидки бентежить та зупиняє зірку від пригод.

“Все хочу. Але щитовидка зупиняє”, – лаконічно висловлює свою проблему ведуча у коментарях.

Лідія вирішила підтримати колежанку та запевнила, що насправді такого радіаційного фону, як 1986 році там вже немає:

” Кажуть, що за дозою це як пів години в літаку, якщо не лізти перевіряти хот-споти й лазити по хащах”.

“За дозою”: Марічка Падалко розповіла про недугу

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.