“Без тебе не можу спати”: Цибульська вперше розповіла про роман з Дзідзьо і показала сина – Славія за бортом

Відома українська співачка Оля Цибульська неодноразово підозрювалася у романі з партнером по сцені Дзідзьо, який щойно розлучився зі Славією після 20 років разом. Про своє особисте життя Ольга говорить нечасто, однак знайшовся особливий привід, для якого вона зробила виключення.

Оля Цибульська – успішна артистка вітчизняної естради, яка встигла не лише побудувати запаморочливу кар’єру, а ще й створити сім’ю. Зірка заміжня і має сина Нестора. Що цікаво – спадкоємця від публіки вона не ховає і часто показує його фото, тоді як особистість чоловіка ретельно приховує. Це стало однією з причин, чому в мережі заговорили про роман Цибульської і DZIDZIO.

Чутки посилилися після того, як Михайло Хома повідомив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою, співачкою Славією. Завдяки її висловлюванням в різних інтерв’ю підозри наростали ще більше. Вона публічно поспівчувала чоловікові Ольги через те, що його син на нього зовсім не схожий, а також зізнавалася, що їй було боляче, коли вона бачила, як сцені Дзідзьо і Цибульська грали закоханих. Навіть спільні пісні артистів на це натякають:

“Я хочу тобі сказати, без тебе не можу спати, без тебе не можу їсти, і літати літаком!”, – рядки з пісні “Чекаю. Цьом”.

Дзідзьо, Ольга Цибульська з Нестором та Ярослава Притула-Хома
Колишня дружина Дзідзьо вважає, що син Олі Цибульської схожий на нього

Попри все це, Оля не відчуває провини через розлучення Михайла і Ярослави, про що вона розповідала Каті Осадчій у “Світському житті“:

“Мені здається, що б я зараз не сказала, все одно всі скажуть, що я шльо*дра, розлучниця, що я влізла в сім’ю, народила Дзідзьові сина. Ні, нічого в нас з Дзідзьо не було, син не належить Дзідзьо, Дзідзьо не батько Нестора, я про це говорила тисячу разів. Коли оце все звалилося мені на голову, я спеціально в інтерв’ю казала – ми з кумом, але це ніяк не зупиняло цю хвилю”.

Дзідзьо та Оля Цибульська
Роман Дзідзьо та Олі Цибульської не дає спокою Славії

Навіть після усіх заяв фанати продовжують просити Цибульську показати свого чоловіка, і цього разу вона не відмовила. Втім, замість обранця Ольга опублікувала світлину Нестора, який, за її словами, є ксерокопією тата.

Оля Цибульська показала сина, який схожий на Дзідзьо
Оля Цибульська показала сина, який схожий на Дзідзьо

Схожі статті