Сніжана Бабкіна в сльозах звернулася до шанувальників чоловіка, але вони її не зрозуміли

Дружина популярного музиканта і співака Сергія Бабкіна Сніжана оголосила, що її інстаграм-сторінку викрали.

Танцівниця і акторка, дружина популярного співака Сергія Бабкіна Сніжана заявила, що її акаунт в Instagram з численною аудиторією викрали.

Відео, де заплакана Сніжана Бабкіна розповідає про те, що стала жертвою шахрайства, з’явилося в Instagram Сергія Бабкіна. Акторка попросила про допомогу шанувальників.

За словами коханої співака, вона проходила верифікацію в соцмережі. Сьогодні вона отримала на пошту лист про підтвердження сторінки. Сніжана ввела свій логін і пароль, а також код підтвердження, який прийшов на телефон. Після цього сторінка зникла, схоже, зловмисники змінили ім’я, фото та особисті дані акаунту.

Сніжана просить прихильників допомогти відновити сторінку. Якщо хтось знає, що можна зробити в цій ситуації, написати на сторінці Сергія.

https://www.instagram.com/p/CGST8RsgUzE/

У коментарях дружину Бабкіна підтримала співачка Джамала: “Я шокована. Зараз вкрасти інстаграм, як пограбувати будинок”.

Однак більшість юзерів були здивовані, що акторка ридає через сторінку в Instagram.

«Сніжана, ну невже втрата сторінки варто таких істерик? Це безперечно прикро. Бережіть себе. Дивлячись на ваш стан можна подумати, що ви втратили близьку людину. Ви живі і здорові, ваші рідні теж! Плювати на все інше. Це лише невелика перешкода на вашому шляху», «Жити і радіти, що це всього лише Інстаграм … Головне, що всі живі і здорові», Вже точно не плакати через Інсту….)) найголовніше ваша сім’я!)», – написали підписники в коментарях.

Пізніше Сніжана Бабкіна зазначила, що під час карантину якраз сторінка в інстаграмі приносила зірковій сім’ї прибуток. Сніжана розповіла, що вкладала у свій блог в соцмережі не тільки час, але й гроші. Сніжана Бабкіна справді була успішним блогером, їй вдавалося заробляти на рекламі.

«У мене був шок і я щиро перед вами відкрилась”, – зізналася Сніжана в інстаграм-сторіс.

Схожі статті