Обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре: Ольга Сумська змінила зовнішність та помолоділа на 10 років

55-річна Ольга Сумська не соромиться експерементувати із зовнішністю та ділитися результатами в особистому блозі. Актриса досить активно веде сторінки в соціальних мережах та показує буквально щодня новини своєї життєвої та робочої рутини. На цей раз Ольга похвалиался новою зачіскою.

Ольга Сумська була справжньою зіркою дев’яностих, коли розпочалася її акторська кар’єра. Її ролі Роксолани до сих пір вважають легендарною для українського кінематографу. Вона до сих пір продовжує працювати на знімальний майданчиках та на сцені театру. Але тепер Сумська приваблює прихильників не лише як акторка, а й як блогер.

Сумська активно веде свій Інстаграм, у якому щодня публікує нові фото та відео, де позує з чоловіком та доньками, а часом показує робочі будні. За артисткою слідкують більше 700 тисяч користувачів мережі.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Така відкритість зірки вітчизняного кіно стала причиною сварок з її старшою сестрою Наталею Сумською, яка вважає, що надмірна відвертість – це дурний тон. Тим не менш це не зупиняє Ольгу. Нещодавно вона поділилася фотографією, на якій позує із зачіскою боб-каре.

Ольга Сумська змінила зовнішність
Ольга Сумська змінила зовнішність

Акторка прикрасила своє волосся діадемою, а образ доповнила кольє з червоним камінням та яскравим макіяжем з рожевою помадою. Проте як виявилося, нова стрижка – це просто перука. В такому образі Сумська знімалася у новому проєкті. Але її підписники відзначили, що з такою зачіскою Ольга може замінювати Ірину Алегрову на сцені або грати Мерлін Монро.

Ольга Сумська змінила зовнішність
Ольга Сумська змінила зовнішність

Та все ж артистка дійсно оновила свою зачіску. Сумська поділилася фото, на якому похвалилася результатом походу до салону краси. Жінка дещо укоротила свою стрижку та освітлила колір волосся – тепер у неї холодний блонд. Більшість її прихильників позитивно оцінили зачіску та сказали, що зараз Ольга виглядає ще молодшою, ніж вона є насправді.

Схожі статті