Вагітна Наталія Могилевська показала живіт і назвала ім’я батька дитини: відомий та ефектний красень

Популярна українська співачка Наталія Могилевська ще не обзавелася чоловіком та дітьми, хоча можливості такої не виключає. Більше того, у вільному доступі знайшлися фото вагітної Могилевської, яка прокоментувала своє положення і назвала ім'я майбутнього татуся.

На материнство поки що бездітна Наталія Могилевська має філософський погляд. Зірка вважає, що дитина з’являється тоді, коли жінка готова стати матір’ю. Яким саме шляхом – не так важливо. Одного разу під час спілкування з підписниками артистці поставили питання, як вона ставиться до всиновлення. Відповіла поп-діва не прямим текстом, але з натяком:

“Готовий учень – знайдеться і вчитель. Готова стати матір’ю – знайдеться і дитина”.

Наталія Могилевська поділилася планами на дітей
Наталія Могилевська поділилася планами на дітей

Та мало хто знає, що вагітною Могилевська вже була, і доводять це фото, на яких вона обережно тримає круглий животик під час репетиції у студії. Виявилося, цікавим положенням співачку нагородили для зйомок у кіно – українській комедії “Київський торт”. Це було 7 років тому, якраз тоді пресою гуляли чутки про роман Наталі з суддею шоу “МастерШеф” Ектором Хіменесом-Браво.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно

Артистка неодноразово потрапляла до камер папараці в компанії ефектного колумбійського кулінара. Він задаровував її квітами, а вона із задоволенням приймала букети, через що почали говорити про те, що Могилевська готується народити Хіменесу-Браво спадкоємця. На подібні плітки знаменитість реагувала з гумором:

“Бідний Ектор, ще один претендент на батьківство”.

Наталію Могилевську підозрюють у романі з Ектором Хіменесом-Браво
У вагітності Наталії Могилевської підозрювали Ектора Хіменеса-Браво

Втім, роль матері Наталці знайома не з чуток. На початку нульових артистка зав’язала роман з бізнесменом Єгором Долініним, який виховував трьох доньок від попереднього шлюбу.

Могилевська побудувала чудові стосунки з падчерками, старшу навіть запросила на зйомки власного кліпу на пісню “Відправила меседж”, однак після розставання з екс-коханим припинилося і спілкування з дівчатами.

Схожі статті