Після чергової критики Ольга Фреймут кинула виклик Катерині Кухар

Пристрасті на танцювальному шоу вийшлина новий рівень.

Після чергової критики танцю від судді проекту «Танці з зірками» Катерини Кухар учасниця шоу Ольга Фреймут не стрималася і подарувала суперниці скакалку. Після цього вона пішла далі і запропонувала балерині батл, щоб все таки визначити хто більш сексі. Єдиною умовою батлу має бути участь пари Ольги Фреймут та Іллі Падзіна у наступному прямому ефірі «Танців з зірками».

На офіційному каналі програми в мережі Instagram виклали саме цей уривок з діалогу учасниці та судді проекту.

 

 

У коментарях під відео з офіційного каналу «Танців» погляди глядачів розділилися. Хтось вважав, що Ольга Фреймут вчинила правильно і з суддею інакше не можна. Також з’явилися прихильники екс-ведучої, які зазначили, що вона молодець, адже завжди прямолінійна. А от більшість фоловерів проекту відверто не стерпіли такого і висловилися з цього приводу. «Замахнулася занадто високо. Небезпечна самовпевненість», «Катька її в батлі роздере», «Нічого хорошого я в цьому не бачу. ПРИМА БАЛЕРИНА > РЕВІЗОР навіть поруч не стоять», «Мені здається, переможцем буде Кухар» і вишенька на торті коментарів «Ох, дуже необдумане поспішне рішення. Не думаю що змагатися з балериною хороше рішення». Також глядачі висловилися, що влаштовувати змагання хто сексуальніше, то це показувати неповагу до себе. Не обійшлося в коментарях і без порівняння Ольги Фреймут з Лесею Нікітюк і прихильники шоу зауважили, що екс-ведуча «Орла і Решки» набагато краще реагувала на зауваження суддів і робила це з гумором.

Ведучий проекту Юрій Горбунов, виходячи зі слів учасниці запропонував дівчатам поцілуватися зараз, а батл влаштувати наступної неділі.

Що ж, наступний ефір має бути гарячим, цікавим та інтригуючим.

Схожі статті