Мама Вєрки Сердючки Білоконь вразила Андрія Данилка натуральною вродою: без гриму неймовірна красуня

Дует Вєрки Сердючки та її мами одразу ж став популярним на пострадянському просторі, адже провідниця та її родичка відкривали очі на український менталітет у сатиричній манері. Тоді глядачі могли тільки здогадуватися, як артисти виглядають насправді. З появою соціальних мереж тепер це не проблема.

Стосунки Народного артиста України Андрія Данилка та його вірної напарниці Інни Білоконь беруть свій початок ще зі студентських часів. Зірки згадують, що при першому знайомстві дуже не сподобалося одне одному. Але згодом вони стали кращими друзями, які побудували блискучу кар’єру та стали легендами естради.

Роман між Андрієм Данилко та Інною Білоконь
Мама Вєрки Сердючки Білоконь вразила Андрія Данилка натуральною вродою

Деякі приписують сценічним мамі і доньці бурхливий роман, але зірки навідріз заперечують плітки. Навіть численні кадри їхніх недружніх поцілунків та неоднозначних сцен, які розігрувалися між ними, не змушують їх змінити версію, якою    вони діляться з журналістами. На жаль, така красуня, як Інна, дісталася іншому чоловіку. Прийнамні за офіційною версією.

Інна Білоконь вразила Андрія Данилка вродою

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія з сином, на якій Інна постала без гриму з денним макіяжем. Для аудиторії, яка зовсім не звикла бачити її не в ролі бабусі, а у ролі вродливої жінки цей кадр був неочікуваним і дуже приємним. Знаменитість одразу засипали компліментами.

Варто відмітити, що останнім часом у мережі ходять чутки, що Андрій Данилко вже давно одружений і точно не холостий. При цьому благовірний Білоконь начебто проживає у Полтаві, що робить можливим шлюб між зірковими колегами. Все ж таки у Інни досить дорослі діти і кар’єра, яка вимагає її присутності в Києві.

Схожі статті