Ще той ловелас: Володимир Дантес розповів про свої зради

Співак і ведучий Володимир Дантес чесно розповів, як зраджував дівчат.

Популярний український співак та телеведучий Володимир Дантес і яскрава екссолістка гурту «Время и стекло» Надя Дорофеєва одружені вже 5 років. Дантес запевняє, що своїй зірковій дружині ніколи не зраджував. Однак до знайомства з Надею Дантес не був таким чемним.

Про це співак і шоумен розповів у програмі “Ж F*CKTOR”. Дантес пригадав свою доволі бурхливу молодість. Популярність і визнання до хлопця прийшли в юних 20 років, після перемоги в «Фабриці зірок-2». Відчувши себе великою зіркою, Дантес крутив романи таємно від дівчат, з якими тоді зустрічався,  і вів себе вкрай несерйозно.

Володимир Дантес і Надя Дорофеєва
Володимир Дантес і Надя Дорофеєва

Зараз, подорослішавши, хлопець засуджує таке своє життя, однак тоді його совість зовсім не мучила. Тільки після зрад він починав розуміти, що ображав своїх коханих і не хотів би бути на їхньому місці.

Співак зізнався, що йому зірвало дах, хоч він і був у стосунках. За його словами, він вів себе як свиня.

«Мені здавалося тоді, що я всім потрібен, всі хочуть мене», – розповів Дантес.

І лише поруч з Дорофеєвою Дантес перестав зраджувати, тому що його цікавила тільки зіркова красуня. Співак розповів, що жодного разу не зраджував Наді, тому що в їхньому шлюбі його абсолютно все влаштовує.

На початку стосунків Дантес не розказував Наді Дорофеєвій про всі свої романи. Однак в шоу-бізнесі всі все один про одного знають, тому Надю неодноразово застерігали від стосунків з легковажним красенем.

Схожі статті