“Сьогодні народився”: вже не молода та розлучена Ірина Білик ощасливила новиною – в родині сталася радість

Нещодавно Ірина Білик повідомила про те, що розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим. Причин зруйнованого шлюбу знаменитість не приховує і прямо заявила, що відмовилася від коханого через його відсутність у її житті. Усі деталі в статті.

Декілька місяців тому відома українська співачка Ірина Білик повідомила про те, що розлучається зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим. Зіркове подружжя не проживало разом вже рік. Через карантин та пандемію чоловік був змушений залишатися в Москві, а артистка продовжувала виховувати їхнього спільного сина Табріза в Києві.

Артистка, звісно, не змогла приховати своєї образи на екс-коханого, який жодного разу не доклав зусиль, щоб побачити свою благовірна, але у майбутнє дивиться з позитивом.

Розлучена Ірина Білик порадувала фанатів

Нещодавно артистка показала пошановувачам її творчості, чим вона займається, будучи абсолютно вільною жінкою. Так, виявилося, що артистка присвятила себе кулінарії. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію свого витвору, рецепт якого народився в неї в голові.

Ірина Білик ощасливила новиною

Судячи з усього, рулет позиціонує себе, як закуска, і виглядає до того ж доволі смачно.

На щастя, у заслуженої артистки України вдосталь близьких людей, яких вона може почастувати своїм кулінарним витвором. Нагадуємо, що зі своїм колишнім чоловіком Асланом Ірина познайомилася на зйомках власного кліпу. Між зірками швидко закрутився бурхливий роман, який невдовзі переріс у офіційний шлюб. У пари народився син Таріз, який став для своїх батьків найбільшим щастям. Зараз Ірина готується зустріти нове кохання, і навіть поговорює про наступне весілля. Мовляв, влаштує розкішне торжество, на яке запросить у увесь шоу-бізнес.

Схожі статті