Лідія Таран приголомшила Андрія Доманського своєю гнучкістю і формами: сам не знав, кого втрачає

Відома українська телеведуча Лідія Таран попри напружений робочій графік завжди знаходить час на спорт. Зірка "плюсів" вже давно займається йогою і регулярно хизується перед шанувальниками результатами своїх тренувань, які здатні приголомшити навіть її колишнього Андрія Доманського.

Вже багато років Лідія Таран повідомляє мільйонам телеглядачів найактуальніші новини у програмі “ТСН” на каналі 1+1. У кожному ефірі знаменитість виглядає бездоганно – ідеальна зачіска, макіяж та вбрання. Звісно, у цьому заслуга стилистів та візажистів, однак навіть без їхньої помічі Лідія розкішна.

Крім того, журналістка не соромиться виходити на зв’язок з фанатами такою, яка вона є в реальному житті. Без критики, звісно, не обходиться, з чим стикається кожна публічна людина, проте частіше за все телезірка отримує у свою адресу компліменти.

Цього разу Лідія Таран в Інстаграмі опублікувала кадри зі спортзалу, зроблені на занятті повітряною йогою. Ведуча на гамаку виконувала різні вправи і продемонструвала свою гнучкість, якій можна позаздрити. Підписала вона світлину з гумором:

“Коли пішов в спортклуб полежати на йозі в гамаку, але несподівано перекинувся…”.

Лідія Таран приголомшила своєю гнучкістю
Лідія Таран приголомшила своєю гнучкістю

Для тренування знаменитість обрала зручний спортивний одяг – чорні обтислі лосини та футболку бордового кольору з написом. Волосся зібрала в хвіст.

Раніше Лідія зазначала, що пройшла довгий шлях, перш ніж освоїти асани, і робота над собою їй вдається найважче, адже так важко не дозволяти собі лінуватися. Втім, Таран вдалося також привчити до спорту свою єдину доньку Василину, яка народилася у цивільному шлюбі з шоуменом Андрієм Доманським.

Лідія Таран та її донька Василина
Дочка Лідії Таран від Андрія Доманського

Колег по цеху звів службовий роман. Їхню пару називали найкрасивішою на всьому українському телебаченні, однак перевірки часом вони не витримали. Після п’яти років разом Доманський пішов від Лідії до іншої жінки, на якій зараз і одружений.

Схожі статті