Телеведучий Юрій Горбунов показав нову дружину: третя обраниця одне лице з Катериною Осадчою

Юрій Горбунов з 2017 року живе у щасливому шлюбі з телеведучою Катею Осадчою. Пара виховує двох синів, молодшого з яких зірка "Світського життя" народила декілька місяців тому. Тим не менш знамениті батьки не припиняють працювати та обидва поєднують виховання дітей і роботу.

Юрій Горбунов — один з найпопулярніших та найбільш затребуваних ведучих на українському телебаченні. Він став зіркою “Танців з зірками”, “Ліги Сміху”, ранкового шоу на Новому каналі та ще десятків проєктів та програм. Окрім того, він активно працює на приватних корпоративах і концертах.

Останні декілька років стали особливо багатими для кар’єри Горбунова. Окрім телеведучого, він приміряв на собі амплуа актора. Він знявся у трьох частинах “Скаженого весілля”, серіалі “Останній москаль” на 1+1. А його загальна фільмографія налічує майже два десятки робіт. Нерідко Юрія запрошують як актора озвучки для іноземних фільмів або мультиків.

Юрій Горбунов у Скаженому весіллі
Юрій Горбунов у Скаженому весіллі

Декілька років тому шоумен працював на знімальному майданчику новорічного мюзиклу “1+1 дома”. Разом із колегою, телеведучою Марією Леончук він грав подружню пару, яка виховувала доньку-підлітка. Саме непростий характер цієї героїні, за сюжетом, перетворював Новий рік на справжнє випробування.

Юрій Горбунов показав нову дружину
Юрій Горбунов показав нову дружину

Головні ролі в цій картині також дісталися зіркам каналу “1+1” Людмилі Барбір та Андрію Доманському. За сценарієм вони виховували сина Мишка, який власне й був головним героєм мюзиклу.

Цікаво, що реальну дружину Горбунова, ведучу “Світського життя” Катю Осадчу взагалі не запросили на жодну з ролей, хоча вона вже більше тринадцяти років являється не змінною ведучою шоу про життя зірок на “плюсах”.

Юрій Горбунов показав молодшого сина від Каті Осадчої
Юрій Горбунов і Катя Осадча

На момент зйомок картини Юрій був одружений ще з першою дружиною, з якою прожив разом 10 років. З Осадчою вони вирішили побратися лише через чотири роки. Зіркове подружжя зізнавалося, що на весільній вечірці Катя вже була вагітна сином Іваном.

Схожі статті