Ольга Навроцька вперше розповіла, чому Фагот покинув заради неї вагітну обраницю: “Це було його рішення”

Ольга Навроцька дала ексклюзивне інтерв'ю, у якому не змогла уникнути питання про Фагота (соліст гурту "Танок на Майдані Конго"), який покинув заради неї свою дівчину, що була у цікавому положенні. За яких причин малюк виконавця з народження був полишений родини, читайте в статті.

Український виконавець Олег  Михайлюта, більш відомий під псевдонімом Фагот, якось зізнався, що йому довелося залишити вагітну дівчину заради Ольги Навроцької, в яку він закохався. Тоді він зустрічався з журналісткою Анастасією, яка чекала на дитину. Але факт народження малюка не спинив музиканта.

Фагот і Ольга Навроцька
Ольга Навроцька розповіла, чому Фагот покинув заради неї вагітну обраницю

“Раз переніс зустріч, два переніс зустріч, потім все ж таки збираєшся з силами, розумієш, що треба ось зараз все сказати, а вона радісна приходить і каже, що вагітна”, – згадав  артист про складність розставання з Анастасією.

Варто зазначити, що від дитини музикант не відмовився. Він виховує сина Микиту і Навроцька цьому радіє.

Ольга Навроцька розповіла свою версію цієї історії

Про те, що на початку стосунків саме вона стала причиною того, що артист покинув свою вагітну дівчину, Навроцька навідріз заперечує, не приховуючи бурхливих емоцій пов’язаних з цим.

Олег Михайлюта та Ольга Навроцька
Ольга Навроцька розповіла, чому Фагот покинув заради неї вагітну обраницю

“Це абсолютно неправда, це було його рішення, його стосунки та його питання та рішення з матір’ю дитини, я тут взагалі ні до чого”, – запевнила знаменитість.

Оля щаслива, що Олег став батьком до стосунків із нею, адже сама вона дітей не хоче.

Дизайнерка впевнена, що бути матір’ю настільки велика відповідальність, що вона не здатна взяти її на себе. Вона впевнена — життя зовсім не подарунок, і щоб зробити його приємним, треба докласти серйозних зусиль. Їй набагато приємніше давати життя новим проєктам та творам.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.