|
03.11.2021 22:43

Обрізала волосся і зробила модну стрижку боб-каре: як дружина Винника Таюне переживає нові захоплення чоловіка

Співачка Таїсія Сватко, відома під псевдонімом Таюне, з кожним роком все більше підкорює українську естраду та завойовує все ширшу аудиторію своїх слухачів. Створювати хіти їй допомагає власний чоловік — Олег Винник. Артистка працює в нього на бек-вокалі, але паралельно розвиває й сольну кар'єру.

Таїсія Сватко відома широкій аудиторії як тендітна та ніжна виконавиця Таюне. Свій творчий шлях вона розпочала як бек-вокалістка головного вовка вітчизняної естради — Олега Винника. І хоча сама пара не зізнається, що між ними, окрім робочих стосунків, вже давно подружнє життя, журналісти та прихильники впевнені — зірки вже довгі роки разом.

Олег і Таїсія познайомилися ще в студентські роки, коли разом навчалися у Канівському музичному училищі. За слухами, саме тоді вони й зірграли своє весілля. А після випускного переїхали до Німеччини набиратися досвіду та грати в мюзиклах. Закордоном народився їхній син, якого пара також приховує.

Олег Винник і Таюне

Після повернене на Батьківщину зіркове подружжя продовжило займатися улюбленою справою — дарувати свій вокал і талант слухачам. Щоправда Олег став головною зіркою, а Таїсія перший час скромно стояла за ним та була бек-вокалісткою.

Пізніше чоловік почав писати хіти й для коханої. Сьогодні Таюне виступає як запрошена зірка на концертах Винника, а також як сольна вокалістка на різних заходах. Окрім того, артистка почала працювати й над власним іміджем та стилем. Співачка не боїться експерементувати із зовнішністю.

Таюне оновила імідж та заворожила всю мережу

Зараз обраниця Винника надає перевагу довгому хвилястому волоссю. Проте на фан-сторінках Таїсії можна зустріти її з абсолютно іншою стрижкою. У мережі нещодавно з’явилося фото, де артистка співає зі стильним боб-каре. Прихильники відзначили, що бачити зараз таку Таюне незвично, просте такий образ їй так само пасує:

  • “Шикарна блондинка”;
  • “Богиня всесвіту краси”;
  • “Моя красуня найкраща”, — пишуть коментатори.