Оля Полякова влаштувала новий скандал: переключилася з Кароль на тих, хто не змусить публічно вибачатися

Минулого телевізійного сезону Оля Полякова влаштувала декілька гучних скандалів, образивши поп-діву Тіну Кароль та найбагатшу співачку України Камалію. На цей раз вона зачепила менш впливових виконавців, чиї фан-бази навряд стануть на неї тиснути. Усі деталі статті.

Як відомо, гостра на язик Оля Полякова вже другий сезон поспіль є зірковим детективом у гіпер шоу “Маска”. І хоча вона вражає своїм професіоналізмом та знанням в області вокалу, час від часу Суперблондинка дозволяє собі зайвого.

Оля Полякова
Оля Полякова влаштувала новий скандал

Нагадуємо, що минулого сезону Оля Полякова сильно посварилася з Тіною Кароль, тому що назвала її “плакальницею на похоронах”, а потім розкритикувала фігуру Камалії, за що також отримала публічне засудження. До речі, з поп-дівою вони так і не помирилися. Зірки навіть не вітаються при зустрічі.

Оля Полякова влаштовує новий скандал

На цей раз Оля Полякова також розійшлася, але навряд хтось буде ображатися на це. Зіркові детективи мали відгадати особистість персонажу Скандал. І знаменитість, нічого не соромлячись, вирішила перерахувати тих співачок, які зіпсували свою репутацію гучними скандалами.

Оля Полякова влаштувала новий скандал

“Висока і худа – це може бути Маша Єфросиніна, але в скандалах вона не була помічена. Підказки проговорює російською мовою, це означає, що Скандал не володіє українською мовою, може бути Світлана Лобода, Лоліта, Слава Камінська або Монро”, – озвучила Оля Полякова.

Олег Винник допоміг своїй колезі, а може навіть вчасно її зупинив — співак зазначив, що у виконавиці високий грудний регістр, а з усіх вище перерахованих артисток ним володіє лише одна — Слава Камінська. Однак, чи виявилися правдивими здогадки зіркових детективів з’ясується лише у наступному епізоді, який доведеться почекати.

Схожі статті