Чому з екранів зник друг Притули з “Файна Юкрайна” Андрій Молочний: виховує п’ятеро дітей і приховує обличчя

Андрій Молочний і Сергій Притула стали справжніми улюбленцями українців. Комедійне шоу "Файна Юкрайна" стало передовим свого часу, коли гострий гумор ще не був прерогативою лише інтернет-мережі. Артиста вподобали за жвавий розум, відмінні жарти, але згодом навіть фанати забули, куди ж подівся Андрій.

Дует Притули та Молочного понад 5 років веселил українців. Артисти відігрували різні комічні образи: ласу до грошей дівчину з села, хитрого ДАЇшника, українських олігархів, спортсменів, вчених. Зараз скетч-шоу стало справжньою легендою. Втім, утриматися на хвилі популярності серед українців вдалося лише Сергію. А що ж сталося з його другом?

Чому з екранів зник друг Притули з “Файна Юкрайна” Андрій Молочний

Андрій Молочний: життя після “Файни Юкрайни”

Гумористи не полишили свою телевізійну кар’єру. Якщо Притула став просто ведучим розважальних проєктів, а згодом пішов у політику, то Молочний у 2011 знову вирішив нагадати про себе новим скетчевим серіалом.

Чому з екранів зник друг Притули з “Файна Юкрайна” Андрій Молочний

“Рюрікі” розповідали про долю вчителя, якого занесло на колоритний хутір. Втім, такого буму, як з “Юкрайною”, не сталося. Глядачі прохолодно подивилися 25 серій та успішно забули і про сюжет, і про головного героя.

Чому з екранів зник друг Притули з “Файна Юкрайна” Андрій Молочний

До 2017 року активно вів знаменитий чоловік сторінку в Інстаграмі, але згодом перестав публікувати навіть селфі.

Що відомо про особисте життя гумориста?

Дружину Андрій активно приховує від публіки. Відомо, що жінку звати Наталією. Вона взяла після шлюбу прізвище коханого. Чотирьох синів народила обраниця. Хлопців звати Андрій, Дмитро, Олександр і Борис. П’ятою на світ з’явилася донечка на ім’я Варвара.

Познайомилася пара під час навчання в університеті. Так і сплелися долі закоханих навіки. Жінка сама обрала амплуа таємничої непублічної особи. У світ вийшла лише на ювілейний концерт “Дуету ім. Чехова”, в якому виступав Андрій разом з Антоном Лірником. Вважається, що ця тендітна рудоволоса моложава дівчина і є обраницею Молочного.

Чому з екранів зник друг Притули з “Файна Юкрайна” Андрій Молочний

Схожі статті