Аліна Гросу відверто зізналася, чому в них з Романом Полянським досі немає дітей: “Боюся народжувати”

26-річна співачка Аліна Гросу зараз активно будує не лише свою кар'єру, а й особисте життя. Зараз артистка зустрічається з актором Романом Полянським. Про свої стосунки зіркова пара розповіла широкому загалу більше пів року тому, тож віддані прихильники чекають від них новин про весілля або дітей.

Аліна Гросу стала знаменитою на всю Україну ще будучи зовсім дитиною. Її пісні про “Маленьку бджілку” обожнювали навіть дорослі, а дівчата намагалися повторити головну родзинку маленької співачки – густу кучеряву зачіску.

Проте сучасна Гросу вже давно не схожа на те дівча, яке співало дзвінком голосом. Співачка виросла, стала справжньою леді та цілковито змінила свій репертуар. Тепер вона екстравагантна та приваблива дівчина, яка так само будує своє особисте життя та вирішує дорослі проблеми.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

У 2019 році вона вже мала невдалий досвід сімейного життя. Певний час вона зустрічалася з чоловіком на ім’я Олександр Комков, який не мав жодного стосунку до шоу-бізнесу, а два роки тому закохані відгуляли гучне весілля. Казка тривала усього декілька місяців – ще до нового року обранець артистки запропонував роз’їхатися.

Сама Аліна зізнавалася, вона вірила, що вони зможуть зійтися та знову бути разом. Проте Олександр не проявляв жодної ініціативи, щоб зберегти сім’ю, тож ця історія кохання закінчилася розлученням.

Обман Аліни Гросу викрито. Друг екс-чоловіка зірки розкрив приховану співачкою правду
Аліна Гросу та Олександр Комков

У лютому цього року Гросу зізналася, що знову знайшла своє щастя. Новим обранцем виконавиці став актор Роман Полянський. Для чоловіка ці стосунки також не перші – він саме розлучився з першою дружиною, коли почав зустрічатися з Аліною. Хоча обидва запевняють, що артистка ніяк не вплинула на це рішення.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Зараз пара готується до весілля – Полянський пообіцяв на одному з інтерв’ю зробити пропозицію коханій. Разом вони мріють про сина, хоча Гросу зізнається – дуже боїться народжувати через відповідальність. Але вона впевнена, що разом із Романом їм вдасться побудувати щасливу родину та виховати 5 або навіть 6 дітей.

Схожі статті