Прокляття сестер Ротару: чому хвороба забрала життя чоловіка Софії та трьох її сестер — пороблено

Рідна сестра Софії Ротару Ауріка дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла не тільки про особисте життя усього сімейства, але й поділилася власними здогадками та неприємними спогадами. Що думає зірка з приводу втрати сестрами своїх чоловіків, читайте у статті.

Ауріка Ротару вперше за довгий час дала ексклюзивне інтерв’ю на YouTube-каналі “DOROTYE”. Знаменитість розкрила всю правду та спростувала певні плітки.

Про прокляття сестер Ротару

Співачка детально розповіла, що втратила свого єдиного чоловіка через 3 роки після того, як Софія Михайлівна попрощалася з Анатолієм Євдокименко. Так само, як і благовірний української примадонни, коханий Ауріки пішов з життя через інсульт. Це був важкий період для сім’ї. Можна сказати, що на початку нульових родина постійно знаходилася в траурі. Адже Софія Михайлівна півтора року не могла вийти навіть на сцену. Теж саме сталося і з її сестрою, яку вона майже силоміць потягнула на естраду, щоб та прийшла до тями.

Не так давно свого чоловіка втратила і Лідія Ротару і також через хворобу. Ауріка не змогла стримати емоцій і підкреслила, що це схоже на магію.

“У нас, як говорять українською, як пороблено. Ми усі чотири сестри, усі залишилися без чоловіків. Усі четверо… Остання була Ліда. От минулої весни Сергія не стало. Також важко вона це пережила. Дуже важко. Він якраз помер перед весіллям Сонєчки (прим. ред. племінниця Ауріки Михайлівни та Софії Михайлівни)”, — зізналася артистка.

Варто відмітити, що Сергій помер від онкології. Тепер усі четверо сестер абсолютно вільні, і навіть не думають шукати інших чоловіків на місце покійних благовірних. У сімейства високі стандарти до подружнього життя, тому не дивно, що Софія та Ауріка досі зберігають вірність коханим. Так, артистка зізналася, що не приймає навіть залицянь від інших.

Схожі статті