“Замутили з Нінухою”: Арсен Мірзоян скористався розлученням тещі Ніни Матвієнко, поки Тоня не здогадалася

Нещодавно всіх прихильників українського шоу-бізнесу сколихнула новина: Ніна Матвієнко розлучається зі своїм чоловіком Петром Гончаром. Пара була разом з 1971 року, виховала трійко дітей. Та навіть у зрілому віці шлюб може дати тріщину. На фоні цієї події, Арсен Мірзоян наважився на сміливий крок.

Ніна Митрофанівна вже не відсвяткує золотого весілля. Шлюб з Петром Гончаром хоч і подарував їй радість материнства, але приніс так само і гіркоту зрад, випробувань грошима.

Тим не менш у такий непростий період змін співачка все одно не сама – з нею живуть Тоня, Арсен і маленька Онучка. Зять же на фоні обговорення розлучення тещі зробив дуже цікаву публікацію.

Вагітна Тоня Матвієнко ощасливила Арсена Мірзояна
Арсен Мірзоян скористався розлученням тещі

“Замутили ми з Нінухою”

У народі кажуть, що діти геніїв не завжди можуть перейняти талант своїх батьків. У мистецтві є багато прикладів, коли діти були повною протилежністю своїм творчим мамі чи татові. Наприклад, в ефектної Людмили Гурченко донька взагалі не відчувала потягу до творчості.

Ніна Митрофанівна ж навпаки може похизуватися тим, що її наступники увібрали найкраще від родини. Сини стали художниками, а донька підкорила сцену.

Та гріє душу знаменитій бабусі талант рідної онученьки, яка, до речі, навіть ім’я артистки успадкувала.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко родина творча. Схоже, музиканти вирішили виховати ще одну зірку у сім’ї. Маленька донечка Ніна робить перші впевнені кроки у співочій майстерності під пильним наглядом популярного батька.

“Замутили ми з Нінухою дует”, – пише радісний татко.

Чоловік разом з малечею вирушив до студії звукозапису. І привів він туди донечку зовсім не на екскурсію. Ніна, як справжня співачка, вже впевнено стоїть коло мікрофону та старанно виводить кожну ноту.

Пісня стане сюрпризом для всіх прихильників музикантів. Показав Арсен плоди своєї праці на хвилі обговорення подій у його родині, що не могло не додати публікації популярності у мережі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.